Adamlar kargo parası diye 750 tlyi kilitliyor ne yapicagim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
la mahalledekine göndericeğine evde kendin yapmayı dene daha iyidir çoğu esnaf kaliteli bir parça varsa onu değiştirebiliyor özellikle pcden anlamayan biriysen adam seni ayakta ...

reis dedim ya wp üzerinden biryerden ödemeyi yapacağını yaz o zaten para için kendisi arar seni
Okey şimdi açmaz büyük ihtimal yarın yazıcam wpden dediğin gibi

yorum kasmak mı fikrimi belirttim kardeşim boş yapmayı bırak
adamları vurmasının senin hoşuna gitmesi fikrini merak etmiyor bilgisayarını nasıl geri alabileceğini merak ediyor

Okey şimdi açmaz büyük ihtimal yarın yazıcam wpden dediğin gibi
umarım bilgisayarını geri alırsın geçmiş olsun :)

yorum kasmak mı fikrimi belirttim kardeşim boş yapmayı bırak
la adamın profiline f5 atarken adam ben yedi ya la SJDSOGJNDSPDJHNF

ben bilgisayarımı ilk aldığımda bi sıkıntı vardı benden kaynaklı itopyadan kargo kodu aldım yolladım ama yollarken elimde kutu olmadığı için kırılacak şekilde yolladım ve büyük kutuda oda ekstra para tuttu tüm masrafları kendileri karşıladı ve tüm her şeyi kontrol edip temizleyip sapa sağlam ek korumalı kutuda geri gönderdiler teşekkürler itopya

ben bilgisayarımı ilk aldığımda bi sıkıntı vardı benden kaynaklı itopyadan kargo kodu aldım yolladım ama yollarken elimde kutu olmadığı için kırılacak şekilde yolladım ve büyük kutuda oda ekstra para tuttu tüm masrafları kendileri karşıladı ve tüm her şeyi kontrol edip temizleyip sapa sağlam ek korumalı kutuda geri gönderdiler teşekkürler itopya
Kral öncelikle adına sevindim büyük ihtimalle itopya hakkında ref attın ama ben ne yapacağım elektrofoni diye bi firma aldı pcyi şimdi vermiyor ne yapıcam cidden hiçbir fikrim yok

Kral öncelikle adına sevindim büyük ihtimalle itopya hakkında ref attın ama ben ne yapacağım elektrofoni diye bi firma aldı pcyi şimdi vermiyor ne yapıcam cidden hiçbir fikrim yok
malesef kargo parasını vermek zorundasın aklında bulunsun itopya veya incehesap tarzı sitelerden al

malesef kargo parasını vermek zorundasın aklında bulunsun itopya veya incehesap tarzı sitelerden al
Valla nasıl bi halt olduysa aradım kargo kodunu verdiler şimdide geri vermek için 750 istiyolar hangi kargo getiriyo bunu cidden anlamıyorum zaten masaüstü setup geçince incehesaptan alıcam pcyi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt