Çözüldü Acill Cevap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AssassinQueen

AssassinQueen
Master Üye
İletişim
7K 8K en iyi pc hangisi alinir. CEVAP DESTEK

8K bilgisayar alacagına telefon al daha iyi hissedersin 8K pc çop öyle birşey yapma yapacaksan da sen bilirsin
bulursan en babası ofıs için kullanılanları bulursun oda oyun vs açmaz acsada kasar. ileride yükseltim derdin fln olucak gerek yok al bi 20-25 bine orta halli bi pc

Şahsi fikrim çalışıyorsan 1 ay daha birikim yapmanı öneririm, sonra da git ailene de başvur ailen bu durumunu desteklerse onlar da 2,3K koysun sapa sağlam PC al. Onun dışında 7-8K ya çok iyi bir pc bekleme yani Valo oynicam diyorsan en fazla 130,150 FPS alırsın diye tahmin ediyorum, diğer oyunlar da zaten az çok kasmalar yaşarsın takılmalar falan. Diyeceklerim bu kadar hemen almayacaksan biraz daha birikim yap ailene de danış onlarda destek çıksın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
16gb RAM
I5 7500
RX580
240gb ssd

Bulunabilir

Lakin günümüzde

İ5 12400
R5 5600

Bu ikisi şart artık

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Nerden bulabilirim
İnternet siteleri ve tıktokda kasa satan ıstanbullu kımseler var bi araştır bu dedıgın özellikte kasayı düşün üstüne 144hz 2k kavıslı monıtor klavye maus kulaklık rgbli sekılde kendım satmıştım 13 bine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt