ACİL

LuxythHere

Silver Üye
Beyler bitane adam var fenasal hesap yani para yatirilmiş roblox hesaplari atti dikkatimi cekti dedim nerden buluyon bunlari soylemedi simdide sordum soylemedi kardeşim nasil buluyosunuz bunlari bana gosterin ne kadar ugrastim soylemedi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

Baktimda velet hesap duşuruyor sonradan steama gecti 10k oyunlu felan filan herşey var hesapta bana ogretirmisin onu cookie ile r4t i
R4t işine girme birinin bilgisini çalarsan patlarsın bu işler nasıl yapılıyor bende bilmiyorum ama gözünü ''Ver ver ver benimde böyle hesabım olsun'' şeyi gözünü doldurmuş ve istiyorsun o yüzden boş koy r4tı. Cookie olayı nasıl oluyor bilmiyorum ama oda sanırım r4t ile alakalıydı. Steam olayı da o 10K hesap ona ait değil + hesabı üstüne çekmeyip bazı programlardan elde ettiği configle checkleyip hits düşmüştür, yani o 10K oyunlu ya dandik free oyunlardır ya da iyi oyunludur ama hesap onun üzerinde değildir.

R4t işine girme birinin bilgisini çalarsan patlarsın bu işler nasıl yapılıyor bende bilmiyorum ama gözünü ''Ver ver ver benimde böyle hesabım olsun'' şeyi gözünü doldurmuş ve istiyorsun o yüzden boş koy r4tı. Cookie olayı nasıl oluyor bilmiyorum ama oda sanırım r4t ile alakalıydı. Steam olayı da o 10K hesap ona ait değil + hesabı üstüne çekmeyip bazı programlardan elde ettiği configle checkleyip hits düşmüştür, yani o 10K oyunlu ya dandik free oyunlardır ya da iyi oyunludur ama hesap onun üzerinde değildir.
+ bazı buna benzer forumlar var orda hesap paylasımları daha fazla ordanda çekmiş olabilir yine aynı mantık

zengin bebelerle arkadas ol zaten onlar kolay rat yiyo gerisi kolay
Ogretirmisin kral bana yada form sitelerinde atarsin ogret cookie falan bana rati ogretirmisinrica etsem

Atsana bana bunu

Evet arkadaşın arkadaşı forumlardan da alıp hava atmak için göstermiş olabilir de aynı mantık.
Başka form varmi ben crackturkey den baska bilmiyorum

Ogretirmisin kral bana yada form sitelerinde atarsin ogret cookie falan bana rati ogretirmisinrica etsem

Atsana bana bunu
Biz seni kurtarıyoz yarın bugün evine kağıt gelmeyip ailen dövmesin diye sen illa forumdaki 2-3 aç gözlü gibi ver ver ver demeye razısın, bak bunu yapacağına git babanın yanında çalış 2-3 gün sağlam hesap al keyfine bak uğraşma boş koy.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt