peki bana verme şansın var mı banlatmayan aimimi geliştirecekhocam elimde sadece şuan banlatmayan macro programlı trigerbot var başka birşey yok
sen nerden bilecen lan gofiken kralı seni 2 gün götürür, spoofer yoksa hiç bulşama
ĞPLMÜDĞŞXMDQLPEĞŞLŞÜWŞDCMGĞQDMKPDXMDĞPMDcümleten selamın aleyküm agalar, valoda hileler canıma tak ettiği için ben de açmaya karar verdim ama hileye para vermeyi mantıklı bulmuyorum. ücretsiz hile var mı aceba ? (legit oynayacağım)
açmadan ban yersin.cümleten selamın aleyküm agalar, valoda hileler canıma tak ettiği için ben de açmaya karar verdim ama hileye para vermeyi mantıklı bulmuyorum. ücretsiz hile var mı aceba ? (legit oynayacağım)
paralı hilelerde ban atıyor bedava diyoncümleten selamın aleyküm agalar, valoda hileler canıma tak ettiği için ben de açmaya karar verdim ama hileye para vermeyi mantıklı bulmuyorum. ücretsiz hile var mı aceba ? (legit oynayacağım)
cümleten selamın aleyküm agalar, valoda hileler canıma tak ettiği için ben de açmaya karar verdim ama hileye para vermeyi mantıklı bulmuyorum. ücretsiz hile var mı aceba ? (legit oynayacağım)
ben girdim sunucuya ancak ücretsiz bulamadimbu ticket bol ratlı kokuyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirgel bakalım işine