E enes42424425 Platinum Üye Katılım 20 May 2025 Mesajlar 192 Beğeniler 32 5 May 2026 #1 bir siteden kapıda ödemeli ürün aldım istemeden sparişi siteden iptal etdim kargo takip de durum da kabul bekleniyor diyor normal mi
bir siteden kapıda ödemeli ürün aldım istemeden sparişi siteden iptal etdim kargo takip de durum da kabul bekleniyor diyor normal mi
strive Kişisel Sorunlarla İlgilenmiyorum. Prime Üye Katılım 18 Ağu 2025 Mesajlar 6,039 Beğeniler 1,347 İletişim 5 May 2026 #2 enes42424425' Alıntı: bir siteden kapıda ödemeli ürün aldım istemeden sparişi siteden iptal etdim kargo takip de durum da kabul bekleniyor diyor normal mi Genişletmek için tıkla ... normal bende yaşanmadı ama arkadas da yasanmıstı 1 kere hala cevap alamıyom
enes42424425' Alıntı: bir siteden kapıda ödemeli ürün aldım istemeden sparişi siteden iptal etdim kargo takip de durum da kabul bekleniyor diyor normal mi Genişletmek için tıkla ... normal bende yaşanmadı ama arkadas da yasanmıstı 1 kere hala cevap alamıyom
tello Banned Katılım 9 Eki 2025 Mesajlar 2,157 Beğeniler 603 Yaş 1 5 May 2026 #3 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. onlyazra' Alıntı: normal bende yaşanmadı ama arkadas da yasanmıstı 1 kere hala cevap alamıyom Genişletmek için tıkla ... Discord dm check
onlyazra' Alıntı: normal bende yaşanmadı ama arkadas da yasanmıstı 1 kere hala cevap alamıyom Genişletmek için tıkla ... Discord dm check