Çözüldü ACİL ( Valorant karakter seçme ekranında bilgisayar yeniden başlıyor )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaraSahin

Gold Üye
Arkadaşlar pcyi normal kullanıyorum hiçbir sorun yok güncellemeden sonra böyle oldu tam oyuna giriyorum karakter seçimine geliyor pc yeniden başlıyor bilgisi olan var mı ?

yardım?

beyler ?

Son düzenleme:
Valla sıkıntılı bir durum gibi gözüküyor format ve bios sıfırla eğer olmazsa pc parçalarının denenmesi lazım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
güncellemeyi geri al

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar pcyi normal kullanıyorum hiçbir sorun yok güncellemeden sonra böyle oldu tam oyuna giriyorum karakter seçimine geliyor pc yeniden başlıyor bilgisi olan var mı ?

yardım?

beyler ?
ısı değerleri nasıl?

yardım?

beyler ?
aynı hatayı bende yaşıyordum benimki ekran kartı driverinden oluyordu eski sürüm driver yükleyip dene belki olur

aynı hatayı bende yaşıyordum benimki ekran kartı driverinden oluyordu eski sürüm driver yükleyip dene belki olur
denedim olmadı

ısı değerleri nasıl?
ısı değerlerim normal görünüyordu bi sıkıntı yok diğer oyunlarda sıkıntı yok ama valoda oyun başlayınca pc kapanıyor

Valla sıkıntılı bir durum gibi gözüküyor format ve bios sıfırla eğer olmazsa pc parçalarının denenmesi lazım
biosu değiştirdim üstüne format attım 2 kere hala aynı

bilgisi olan var mı? arkadaşlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt