benkimim32
Efsane Üye
Merhaba Türkiye turnuvalarına katılcam ancak kuşak parası var ve hocam 5K diyor bu fiyat normal mi?
hocam o kadar acık sözlü deilim icime kapanık birisyim 5k fazla geldi baya bide mma turnavalara cıkmak icin kuşak lazımsizin hocanız mı yok mu hocam ona sormadınız mı taekwondo için değil mi bu
hocam normalde spor yapıldığı için özgüven sahibi olunması gerekiyor ama geleceği olan bir şey sonuçta siz de istiyorsanız neden tereddüt ediyorsunuz kihocam o kadar acık sözlü deilim icime kapanık birisyim 5k fazla geldi baya bide mma turnavalara cıkmak icin kuşak lazım
hocam turnuva yalovada olcak eğer hoca 3 gün kalcakmısız hem kuşak hem konaklama yeme fln hepsi birlikte 5k yı gecerdi dimi bide ne biliyim sanki hocaya +4k kazandırıyumusum gibi arkadasıma neden 1k dedimide anlamadımhocam normalde spor yapıldığı için özgüven sahibi olunması gerekiyor ama geleceği olan bir şey sonuçta siz de istiyorsanız neden tereddüt ediyorsunuz ki
arkadaşınıza kim 1k dedi onu anlayamadımhocam turnuva yalovada olcak eğer hoca hem kuşak hem konaklama yeme fln hepsi nirlikte 5k yı gecerdi dimi bide ne biliyim sanki hocaya +4k kazandırıyumusum gibi arkadasıma neden 1k dedimide anlamadım
benim arkadasıma 1k demiş bana 5k demesi garip 3 gün kalcakmısız yukarıda dddiğim gibi yani 5k dan fazla fiyat bicerdiarkadaşınıza kim 1k dedi onu anlayamadım
bu nasıl fiyat baremi ya arkadaşına neden 1k diyor da sana 5k diyorbenim arkadasıma 1k demiş bana 5k demesi garip 3 gün kalcakmısız yukarıda dddiğim gibi yani 5k dan fazla fiyat bicerdi
hocam acaba 2 kuşak türümü var nirisi gecerli tani ni tarihden sonrası işlevi kalmicak dieri kalıcıbu nasıl fiyat baremi ya arkadaşına neden 1k diyor da sana 5k diyor