//

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lipton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lipton

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
//

Son düzenleme:
üşeniyom ya takılsınlar sadece dıscord cekebılırler dıger hesaplar full 2fa
Arka kapı sandığından kolay sanıyorsun adamlar cookie çekse Gine alırlar hesapi format at dayı nolcak sanki back door dediği şey senin bilgisayarında root erişimine sızmaya sahip oluyo adam uzaktan dir yapıp herhangibi dosyani silebilir yada ekran ile gösterebilir

Arka kapı sandığından kolay sanıyorsun adamlar cookie çekse Gine alırlar hesapi format at dayı nolcak sanki back door dediği şey senin bilgisayarında root erişimine sızmaya sahip oluyo adam uzaktan dir yapıp herhangibi dosyani silebilir yada ekran ile gösterebilir
kendi exelerini açtırıyolar bide bişey çekmiyor ki blank fix deilmi ya ?

kendi exelerini açtırıyolar bide bişey çekmiyor ki blank fix deilmi ya ?
Blank yerine sıfırdan yaptiydim ama paylasmadim ben eskide kaldi o işler Gine olsa yaparım reklamı yapamıyorum full ud file yapıyorum ama reklam olmuyor zor iş kral blank open source araştırıp bakarlarsa ne olup bittiğini herkes görür

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
6qaktrl.png
beyler başlangıçta bu vardı büyük ihtimalle bu blannk grabberın seyı degılmı

Reis yaş kaç bişey olmaz sittir et senin Fakir l0gunu napsjn adamlar
17yim

Başlıktaki sorunun cevabı bı vereyim biraz boş yapmış olabiliriz telegram da çocuk satıyorlar fkn fistan ban yemesin biraz daha düşünürsen mantıklı telegramda yapmak

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt