//

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elwing1337

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
//

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
vt şüphe verici
askim insanlara vista diye ratatcak degilim. dump attik zasten, deneyen deneyebilir. vmprotect falan varmi hic bir sey bilmiyorum. arkadasla o zaman denedik calisti arkadasda sifir sikinti.

work league of legends or no

boş DUMP(Crâck BİLE DEĞİL) prim bile vermeyin attığı ch.exe bile 3 ay öncesine ait dumpı bırak direk github profilinden bile çekiliyor o dosya Crâcked diye bi konu açacaksan önce key sistemini geçmeyi öğren kardeşim

boş DUMP(Crâck BİLE DEĞİL) prim bile vermeyin attığı ch.exe bile 3 ay öncesine ait dumpı bırak direk github profilinden bile çekiliyor o dosya Crâcked diye bi konu açacaksan önce key sistemini geçmeyi öğren kardeşim
errrrr ben dump dedim zaten orda askim benim. ch.exe zaten eski emusu zaten eski oldugunu soyledim orda. ufff patladim 🙏

errrrr ben dump dedim zaten orda askim benim. ch.exe zaten eski emusu zaten eski oldugunu soyledim orda. ufff patladim 🙏
Crâcked by değil dumped by yaz o zaman kardesim reversermisin sen iki (oyle 5-6 ay onceden falan degil. 11.11.2025 - 4:14AM'de dumpladik.) bunuda ben yazmadım herhalde ben dosyanın en az 3 ay öncesine ait olduğunu idda ettim sen ise neredeyse bunun 2 haftalık olduğunu söylüyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt