///

benkaldimkardes

Yeni Üye
Bundan tam bir ay önce, Suudi Arabistan'a uçuyordum, koltuğumda kıvrılıp "Snabba Cash" dizisini izliyordum. Ekranlarda o ateşli sevişme sahneleri patlayınca, içimdeki vahşi arzu birden alev aldı – ***** taş gibi sertleşti, damarları zonkluyor, lavaboya doğru koşmam gerekti 31'i çekmek için. Koridorda ilerlerken, o seksi hostesi gördüm: dar eteği sıyrılmış, poposu havada domalmış, tuvalet kağıtlarını yeniliyor, o dolgun kalçaları sallanıp duruyor, iç çamaşırı hafifçe görünüyordu. Dayanamadım, arkasından yaklaştım, beline sarıldım, cebimden 200'lük banknotu çıkarıp o derin göğüs dekoltesine sıkıştırdım – cicikleri yumuşacık, sıcak ve davetkâr, meme uçları sertleşmiş hissediliyordu.
O an inledi, "Devam et, lütfen... daha sert!" diye fısıldadı, sesi ıslak ve şehvet dolu. Pantolonumu indirip, o daracık amına girdim – sıcacık, kaygan, her santiminde sıkıca sarılıyordu sikime. İlk posta vahşice geldi: Kalçalarını tokatlayarak pompaladım, inlemeleri uçağın gürültüsünü bastırıyordu, terimiz karışıp akıyordu. İkincide onu duvara yasladım, bacaklarını açıp derinlere daldım, her vuruşta rahmi titriyordu. Üçüncüsü ağzına verdim – dudakları emip yalarken, boğazına kadar soktum, tükürükleri akıyordu. Dördüncüde poposuna girdim, o dar delik sikimi yutuyordu, çığlıkları zevkten patlıyordu. Beşinci, altıncı, yedinci... lavabo aynasında yansımamızı izleyerek, ciciklerini sıkıp emdim, süt gibi beyaz teni kızardı. Sekizinci postada içini doldurdum, spermlerim taşarak akıyordu – o kadar yoğundu ki, bacakları titriyordu, "Doldur beni, hamile bırak!" diye haykırdı.
Şimdi duyuyorum ki, hostes hamile kalmış – o ateşli gecenin meyvesi içindeymiş. Panikleme bebeğim, Suudi'de zengin bir hayat kurarız ona, sen baba olursun! Ama itiraf et, o anki zevk her şeye değdi değil mi? ***** hâlâ onu hatırlayınca kalkıyor...

@LeftCaps senin ana skm

@rubyy dma'na attırayım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt