Ekledim, sadece haftalığı "55"dolara satılan bir ürünün kaynak kodu bu arada.Ödeme yöntemi ve iletişim ekleyin.
ödeme yöntemi temaslı kabul ediyon mukısaca anlatımı; 2.bilgisiyarınızdan lole giriş yapıyorsunuz sonrasında ana bilgisiyardan kaynak kodundan derlediginiz exeyi açıp lole giriş yapıyorsunuz
özellikleri: banlar,popuplar ve diğer tüm benzeri şeyleri bypasslıyor.
FİYATLANDIRMA : 70 DOLAR
KAYNAGIN BENDE OLDUĞUNA DAİR:![]()
![]()
İletişim
-
Discord: hiddenfrom
Ödeme: her türlü ödeme yöntemi.
mjhngbrfedwdefrgthSatışınızı baltalamak gibi bir niyetim yok ancak paylaştıgınız resimde gördügüm kadarıyla 2PC adı olarak adlandırdıgınız şey sahte bir vgc oluşturmak yani pipe sizin kullandığınız method free'dir ve kullanmak isteyenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburadan ulaşabilir dosyaları ve srcyi indirip arkadaşın attıgı resimle karşılaştırabilirsiniz sadece C++'a çevirilmiş gibi duruyor hayırlı satışlar.
Merhabalar bilerek kaynak kodunda ki şeyleri açık resim olarak paylaştım.Attığınız link bende açılmıyor bu source bir süredir bende.Eğer bahsettiğiniz gibi paylaşılmış bir source ise satış konusunu zaten kaldırırım.İnceleyeceğim.Satışınızı baltalamak gibi bir niyetim yok ancak paylaştıgınız resimde gördügüm kadarıyla 2PC adı olarak adlandırdıgınız şey sahte bir vgc oluşturmak yani pipe sizin kullandığınız method free'dir ve kullanmak isteyenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburadan ulaşabilir dosyaları ve srcyi indirip arkadaşın attıgı resimle karşılaştırabilirsiniz sadece C++'a çevirilmiş gibi duruyor hayırlı satışlar.
Unkown.... adlı forumdan bir alıntı attıgım link ve forum/anti-cheat-bypass/702821-vanguard-valorant-disabler.html siz s1tenin urlsini ekleyip görebilirsiniz.Merhabalar bilerek kaynak kodunda ki şeyleri açık resim olarak paylaştım.Attığınız link bende açılmıyor bu source bir süredir bende.Eğer bahsettiğiniz gibi paylaşılmış bir source ise satış konusunu zaten kaldırırım.İnceleyeceğim.
Konuyu paylaşmamın amacı "private" adı altında 55 dolara haftalığı satılan bir ürün private olmadığını anlasınlar en azından.
Unkown.... adlı forumdan bir alıntı attıgım link ve forum/anti-cheat-bypass/702821-vanguard-valorant-disabler.html siz s1tenin urlsini ekleyip görebilirsiniz.