qwertyX3007
Master Üye
- İletişim

//
Son düzenleme:
lolde çalışırmı tpm sb hvci kapalı ona göre deniycemherkes aynı boklu driverları birbirinden dumplayıp kulanıyor kendi driverını kulanan bi unk var onun dışında kimse yok
ayrıca forumda böyle bişeyin paylaşılmadığınıda gördüm kendi yaptığım driverı paylaşayım dedim iyi pastelemeler
Özellikleri
tamamen legitize bir şekilde serialleri değiştiriyor örnek olarak serialiniz Axc-17Rc. diyelim
büyük harf yerine random büyük harf ile değiştiriyor küçük harfleri random küçük harfler ile
sayıları random sayılar ile -_. gibi karakterleri değiştirmiyor Cda-52Xb. gibi oluyor serial
ayrıca içerisinde seed sistemide var buda system32 deki seed.dat dosyasındaki 11 haneli rakamı alıp
ona özel seriali oluşturuyor onu değiştirmediğiniz sürece serial her yeniden başlatığınızda aynı değişmiş serial olarak kalıcak
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
pasw: vfx_2tact
lol daha önemli valoda delay olabilir sıkıntı yok ama lolde çalışıyorsa ameyzinglolde çalışırmı tpm sb hvci kapalı ona göre deniycem
reis link kapalı erişimeherkes aynı boklu driverları birbirinden dumplayıp kulanıyor kendi driverını kulanan bi unk var onun dışında kimse yok
ayrıca forumda böyle bişeyin paylaşılmadığınıda gördüm kendi yaptığım driverı paylaşayım dedim iyi pastelemeler
Özellikleri
tamamen legitize bir şekilde serialleri değiştiriyor örnek olarak serialiniz Axc-17Rc. diyelim
büyük harf yerine random büyük harf ile değiştiriyor küçük harfleri random küçük harfler ile
sayıları random sayılar ile -_. gibi karakterleri değiştirmiyor Cda-52Xb. gibi oluyor serial
ayrıca içerisinde seed sistemide var buda system32 deki seed.dat dosyasındaki 11 haneli rakamı alıp
ona özel seriali oluşturuyor onu değiştirmediğiniz sürece serial her yeniden başlatığınızda aynı değişmiş serial olarak kalıcak
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
pasw: vfx_2tact
ev code ile imzalayıp kulanırsan çalışırlolde çalışırmı tpm sb hvci kapalı ona göre deniycem
lol daha önemli valoda delay olabilir sıkıntı yok ama lolde çalışıyorsa ameyzing
reis link kapalı erişime
tuto varmı nasıl yapacağım ile ilgiliev code ile imzalayıp kulanırsan çalışır
bide link kapalı onu düzeltirsen sevirinirimev code ile imzalayıp kulanırsan çalışır
bilmiyosan yapamazsın ayrıca sertifikalarda paralıtuto varmı nasıl yapacağım ile ilgili
tmbilmiyosan yapamazsın ayrıca sertifikalarda paralı
Unk kendi driverını kullanmıyor kankam