- Ticaret Puanı: 14 / 0
Kendim kullanıyorum şu anda novack spoofer.3. Günümdeyim.nasıl karşılaşmadın olem nvk kendı dıyor
Kendim kullanıyorum şu anda novack spoofer.3. Günümdeyim.nasıl karşılaşmadın olem nvk kendı dıyor
Çöp? Sizde hata var. Bypassı yanlış yapıyorsunuzdur iki aşamalı yapmanız lazım sorunsuz güncel şekilde çalısmaktadır.bu çöpü alacaklara duyurulur bu bypass novack ve pesp'in bypassıdır çalışıyor gibi gözüküyor ama temp ban yediriyor . 1 dakikadan başlıyor artarak devam ediyo ve sonunda char perma yiyiyor .
dostum, her maç bypaslslamak zorundasın ondan bahsediyorKendim kullanıyorum şu anda novack spoofer.3. Günümdeyim.
Evet maalesef perm şekilde bypass methodu henüz yok. Her maç girip yapman lazim. Ama şöyle düşün ban yiyip 1 saat formatlamı uğraşmak yoksa max 3 dakika süren tek bir butona basma eylemi yapmak mı daha basit.dostum, her maç bypaslslamak zorundasın ondan bahsediyor
TeşekkürlerBol kazançlar ve hayırlı işler dilerim!
Artık kalktı öyle bir şey yok. Bir kere yapinca oluyor güncelleme geldi.dostum, her maç bypaslslamak zorundasın ondan bahsediyor