Satıyorum 🔥9 AYDIR UNDETECTED COLOR-AIM | 🏆 Oyunu Domine ET! | HVCI OFF/ON 💎|

Kendilerinden color satın aldım colorları kaliteli ve ban ratesi düşük bir colordu menüsüde hoş sonra HVCI enabled hatası aldım ki bu benlik bi sorun zaten ürünün açıklamasındada kapalı çalışır yazıyormuş okumadan aldık fakat talep açtım durumu şöyle şöyle diye arkadaşlar iademi sağladı açıklamada HVCI açık oynanması yazılmış diye iade sağlayamayızda diyebilirlerdi fakat iadem sağlandı teşekkürler iyi satışlar :incredible:
Sözde bize “”sc4mmer”” diyorlar 😃 Değerli yorumunuz icin tesekkurler

Ban yememe garantisi vermeye devam :D yazık ne denir ki
Nerde? Nerde sunmuşum? "Legit ayarlarda sadece manuel ban!" demişim bu sence ban yememe garantisi mi? Bu kadar fazla üstüme oynama sebebinin kaynaği nedir? Seni zorlamı sürüyorlar?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Nerde? Nerde sunmuşum? "Legit ayarlarda sadece manuel ban!" demişim bu sence ban yememe garantisi mi? Bu kadar fazla üstüme oynama sebebinin kaynaği nedir? Seni zorlamı sürüyorlar?
Evet ban yememe garantisi sadece manuel ban dediğine göre otomatik olarak ban yenilmiyor, bu durumda da ban riski %0
demeye getiriyorsun.

Evet ban yememe garantisi sadece manuel ban dediğine göre otomatik olarak ban yenilmiyor, bu durumda da ban riski %0
demeye getiriyorsun.
adam ne dedıgını bılmıyor kı daha :D spooferde laptop gecerlı dıyor laptopta calısmaz dıyor aldıktan sonra

500kb olarak eklendi.
8jKlVsP.png

Yeni satacağim spoofer. Reseller istediğiniz gibi Crâck atmaya çalisabilirsiniz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt