//

NeuroCheats

Master Üye

Cocaine satın aldım ve yaklaşık 2 gündür bekliyorum. Kargo takip kısmında geleceği yazıyor. yaklaşık 2 gramına 90 euro verdim. Amaç kesinlikle kullanmak değildir. Sadece bir deneydir.

geliceğini zannetmiyorum knk tahmini teslimat gibi bir süre verdiler mi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Cocaine satın aldım ve yaklaşık 2 gündür bekliyorum. Kargo takip kısmında geleceği yazıyor. yaklaşık 2 gramına 90 euro verdim. Amaç kesinlikle kullanmak değildir. Sadece bir deneydir.
siparişiniz hazırlanıyor isterseniz müşteri hizmetleriyle iletişime geçip ürününüzün hangi aşamada olduğunu öğrenebilirsiniz

Hadi bakalım kullanırken, kargo açılımı felandır video çekip buraya yüklemeyi unutma hocam seni ihbar etmemiz daha basit olsun.

tabi tabi gümrükte tadına bakıp da geçirirler hem

eminim deney icin sipariş etmişsindir ulaşsaydın ben kanal çözerdim 90 dolar gene çok vermişsin inan gelmez

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt