*

Buna para verilecegine git hup sitesinde ücresit checker da var prox bulursanız onunlada yaparsınız onda server skin olarakda ayarlıyo
checker skin sayısına görs ayırıypr zaten defol konumdan githubdakilerini çalıştır aslan

bir köyde 2 bakkal varmış birisinin adı ahmet birisinin adı ise mehmet bakkalmış ahmet bakkal sütün litresini 10 tl ye veriyorken mehmet bakkalda 50 tl ye veriyormuş mehmete sormuşlar senin sütün nie bu kadar pahalı mehmet demişki benim sütüm ucuz ineklerime verdiğim parayıda sayarsan el emeği çok az para alıyorum demiş bir gün iki bakkalıda denetlemeye gelmişler ahmetin sütünde %80 su %11 süt %9 ise tatlandırıcı renklendirici karışık gıdalar çıkmış

ne demek istediğimi anlamak istiyorsan herhangibir yapay zekaya sor
fahis fiyatlara s2lmek istemiyorum knk

bir köyde 2 bakkal varmış birisinin adı ahmet birisinin adı ise mehmet bakkalmış ahmet bakkal sütün litresini 10 tl ye veriyorken mehmet bakkalda 50 tl ye veriyormuş mehmete sormuşlar senin sütün nie bu kadar pahalı mehmet demişki benim sütüm ucuz ineklerime verdiğim parayıda sayarsan el emeği çok az para alıyorum demiş bir gün iki bakkalıda denetlemeye gelmişler ahmetin sütünde %80 su %11 süt %9 ise tatlandırıcı renklendirici karışık gıdalar çıkmış

sütle bunu karşılaştıran ppsine motorsiklet koyan adam.....

gercek hayattan alıntılanmıstır

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt