SakuraSoftware
Silver Üye
//
Son düzenleme:

Artık Resell Değilim Resell Olduğum Yerin Ürünü OLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Alttaki konuya göre düzenleyiniz veya yeni konu açınız.
Bu tarz konular onay almıyor.
İlk önce şunu belirtelim; 2/Z Kuralı 06.05.2022 tarihinden önce açılan konular için geçerli değildir. 06.05.2022 Tarihinden sonra satış yapacak olan hile satıcılarının 2-Z kuralına uyması zorunludur. Bu kural dışında eski tarihli konuya sahip olan kullanıcıların diğer kuralların hepsine tamamiyle uyması zorunludur. Hile satışı yapan her kullanıcının bu kuralları dikkate alması çok önemlidir. Aksi halde hesabı kapatılabilir ve forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılabilir. Herneyse, bildiğiniz gibi bizler cheatglobal platformu olarak hile yazılımları yapmaya ve hile yazılımları üzerinden...
- l0st
- Cevaplar: 4
- Forum: Oyun Hileleri Satış Alanı
vazgeçtim yazmıcam türkçemi kaybettimArtık Resell Değilim Resell Olduğum Yerin Ürünü O
Dostum Kendi Ürünüm Değildi O diyorum Anlamıyorsun Degilmivazgeçtim yazmıcam
İletildi. / devam ederse yaptırım uygulanabilir.Dostum Kendi Ürünüm Değildi O diyorum Anlamıyorsun Degilmi
silmek çok kolay aslındaalmayın 2-3 gün önce hile yapmayı öğrenmek istiyorum diyen çocuk sonra virüslü dosya attığı ortaya çıkıyor ban yiyor hatta en son ben en iyisi reseller olayım diyor bunları göz önünde bulundurarak alın geçmişini silemezsin.