dostum vistanın tempi yok permide allaha emanet yaşıyor 2 day 1 updateSa Şuan Pc Garantili Oyüzden temp arıyorum vistadan almayı planlıyorumda crackli falan varsa atabilme şans varmıdır
gaaranti 11 güne bitiyor crackli olarak temp arıyorumdostum vistanın tempi yok permide allaha emanet yaşıyor 2 day 1 update![]()
vistanın kaliteli oldugunu duydum amadostum vistanın tempi yok permide allaha emanet yaşıyor 2 day 1 update![]()
hm gidip dene o zaman kardeşimvistanın kaliteli oldugunu duydum ama
usta gerçekten sizde bi problemmi var öle duydum diyorum git dene falan sen öyle biliyorsan bende böle de geç agahm gidip dene o zaman kardeşim
tek seferlik alcam la 1 kere atsam yetervistanin perminin 1 gunde bir update e alınıp 5 gun kapalı kaldıgını ogrenince bne
alma kardesim hic stabil bir spoofer degilusta gerçekten sizde bi problemmi var öle duydum diyorum git dene falan sen öyle biliyorsan bende böle de geç aga
tek seferlik alcam la 1 kere atsam yeter
önerin varmı uygun fiyatlıalma kardesim hic stabil bir spoofer degil
bide vistadan hile almayı planladım spoof + hile önerin varsaalma kardesim hic stabil bir spoofer degil
senin butcen ne uygun fiyatlı dedigin tum spooferlar paste oluyo geneldeönerin varmı uygun fiyatlı
usta spoofa max 500 falan veririm hileyede lifetimelık almayı planlıyorum vistadaki gibi hilenin yanında spoof gelen varsa kalitelisenin butcen ne uygun fiyatlı dedigin tum spooferlar paste oluyo genelde