free paylaşılan jsChecker kime ait.
Kanka mesaj kasmak için yazdığını düşünüyorum artık. Elli kere forumda paylaşıldı bu source code olarak.Checker kime ait.
Mesaj kasmaya ihtiyacı olmadığını düşünüyorum HanSolo nunKanka mesaj kasmak için yazdığını düşünüyorum artık. Elli kere forumda paylaşıldı bu source code olarak.
Bence var ki bu şekilde her konuya saçma saçma yazıyor dostum benimMesaj kasmaya ihtiyacı olmadığını düşünüyorum HanSolo nun
Saçma yazsaydı ayın üyesi olmazdı hocam gayet anlamlı mesajlar atıyorBence var ki bu şekilde her konuya saçma saçma yazıyor dostum benim
Bunu diyen 10 dolarlık checkeri millete 50 dolara satıp müşterilerine ''Enayi'' diyen birisi mi söylüyor bana. Sence benim mesaj kasmaya ihtiyacım var gibimi gözüküyor soru sordum orada.Kanka mesaj kasmak için yazdığını düşünüyorum artık. Elli kere forumda paylaşıldı bu source code olarak.
Aaa bak bir anda hatırladı kardeşim benim yaBunu diyen 10 dolarlık checkeri millete 50 dolara satıp müşterilerine ''Enayi'' diyen birisi mi söylüyor bana. Sence benim mesaj kasmaya ihtiyacım var gibimi gözüküyor soru sordum orada.