80 robuxum gitmiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BenRoxy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BenRoxy

Diamond Üye
beyler simdi bende 2.5 tlye robox aldım total 2k cektim avatar yaptım fakat bugün aldım bütün esylarım silinmiş neden olabilir 3 4 tane daha arkadasımda aldı fakat onlarınki silinmedi bi benimki mi silindi aq

beyler simdi bende 2.5 tlye robox aldım total 2k cektim avatar yaptım fakat bugün aldım bütün esylarım silinmiş neden olabilir 3 4 tane daha arkadasımda aldı fakat onlarınki silinmedi bi benimki mi silindi aq
3 hesabımında silinmiş knk yavaş yavaş gidiyo ancak aldığım gamepasslar gitmemiş

ben arakdaşa gamepass ile 4800 göndermiştim 3200 düştü komisyonla sonra 2 gün sonra 1600 oldu şimdi arkadaşa robux geçmiş onun hesabında o silinir mi

300 tl iade gelmiş paparama microsoft hesaplarını temp mail ile açtığım için boku yedim

• Beğen
Tepkiler: urs
kardeş bana birşey olmadıda sennin kartını sevmemiş roblox kusura bakma

Özürlü müsünüz deli misiniz divane misiniz? siz bilerek mi açıyorsunuz bu konuları aynı konu aynı cevaplar aynı sorular kaç defa açılmaya verilmeye sorulmaya devam edecek kapatsanıza arkadaşım konu açmadan önce daha önceden açan insanların konularına bakın eğer öyle bir konu yoksa veya var da sorunuzun cevabı bulunmuyorsa yeni konu açın boşuna kirletiyorsunuz 10 yaş roblox oyun formuna döndü forum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt