gidiyo herkesin tek tekbeyler simdi bende 2.5 tlye robox aldım total 2k cektim avatar yaptım fakat bugün aldım bütün esylarım silinmiş neden olabilir 3 4 tane daha arkadasımda aldı fakat onlarınki silinmedi bi benimki mi silindi aq
onunda gitiçek o zaman yanlış anlamadım dimigidiyo herkesin tek tek
normal siliniyor herkesin yavş yavaşbeyler simdi bende 2.5 tlye robox aldım total 2k cektim avatar yaptım fakat bugün aldım bütün esylarım silinmiş neden olabilir 3 4 tane daha arkadasımda aldı fakat onlarınki silinmedi bi benimki mi silindi aq
3 hesabımında silinmiş knk yavaş yavaş gidiyo ancak aldığım gamepasslar gitmemişbeyler simdi bende 2.5 tlye robox aldım total 2k cektim avatar yaptım fakat bugün aldım bütün esylarım silinmiş neden olabilir 3 4 tane daha arkadasımda aldı fakat onlarınki silinmedi bi benimki mi silindi aq
kardeş bana birşey olmadıda sennin kartını sevmemiş roblox kusura bakmabeyler simdi bende 2.5 tlye robox aldım total 2k cektim avatar yaptım fakat bugün aldım bütün esylarım silinmiş neden olabilir 3 4 tane daha arkadasımda aldı fakat onlarınki silinmedi bi benimki mi silindi aq