8 ball pool

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rysion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rysion

Master Üye
İletişim
geçen ios için hile satışı yapan bi arkadaş vardı forumdan veya discorddan ulaşabilirmi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@Node hile paylaşmıştı sanki

Web için Paylaşmıştım
🫡 Selam Herkese,

Bugün piyasadaki çoğu kişinin "parayla" sattığı veya karmaşık yazılımlarla yapmaya çalıştığı Sonsuz Çizgi (Long Line) hilesini, en basit ve en saf haliyle, Cheat Engine üzerinden nasıl yapacağınızı anlatıyorum. Herhangi bir "injector" veya riskli .exe dosyasına ihtiyacınız yok.

🛠 Gereksinimler​

• Cheat Engine (Güncel sürüm tavsiyemdir).
  • Tarayıcı (Chrome, Edge vb.).
  • Başlangıç Istakası (Basic Cue).

🚀 Uygulama Adımları​

1. Istaka Seçimi ve Maça Giriş: Arkadaşlar burası çok kritik, hileyi aktif ederken mutlaka oyunun başında verilen ücretsiz (Basic) ıstakayı kullanmanız gerekiyor. Diğer ıstakalarla aratırsanız değer çıkmaz. Maça girdikten sonra hileyi yapıp istediğiniz ıstakaya geri dönebilirsiniz, sorun olmaz.

2. Doğru Süreci (PID) Bulma ve Hex Dönüşümü: açtıkdan sonra tarayıcıdan Shift + Esc yaparak miniclip.com alt sürecinin PID'sini alın. Ancak Cheat Engine bu PID'yi direkt aratmaz, onu Hex formatına çevirmeniz lazım.

• PID'yi alın ve bu siteden Hex'e çevirin (ben burayı kullanıyorum tamamen size bağlı gpt'ye bile çevirtebilirsiniz):
  • Cheat Engine'deki bilgisayar simgesine tıklayın, Processes sekmesinden çevirdiğiniz o Hex kodunu bulun ve seçin.
3. Değeri Aratma:

• Scan Type: Exact Value | Value Type: 4 Bytes
  • Aratılacak Değer: 1075734118
  • NOT: Eğer arattığınızda sonuç çıkmıyorsa ya maçta değilsinizdir ya da elinizde başlangıç ıstakası yoktur. Mutlaka maç içindeyken ve basic ıstakayla aratın.

4. Aktif Etme: Çıkan adresi aşağıya indirin, solundaki Freeze kutucuğunu işaretleyin. Değerini 1095734118 yapın ve hayırlı olsun, çizgiler artık sonsuz!

⚠️ Önemli Notlar (Okumadan Geçme)​

• Sayfa Yenileme: Sayfayı yenilediğinizde her şey sıfırlanır çünkü PID değişir. Her girişte işlemi tekrarlamanız lazım (Zaten 30 saniyenizi almaz).
  • Gizlilik: Çizgiler sizde sonsuz görünür ama rakipler normal görür, bu yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yine de imkansız vuruşları peş peşe yapıp raporlanmamaya çalışın.
Takıldığınız yer olursa sorun, boş vaktimde yardımcı olurum. iyi oyunlar!

geçen ios için hile satışı yapan bi arkadaş vardı forumdan veya discorddan ulaşabilirmi

Kendisinin konusu kapalı şuan ama konusu kapalı olmasına satın almıştım güvenli bir şekilde teslim etmişti.

Kendisinin konusu kapalı şuan ama konusu kapalı olmasına satın almıştım güvenli bir şekilde teslim etmişti.

eyvallah

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt