Şu çalışıyor diyenler bir ekran resmi atsın hele ya çok ciddiyim bu postu aynı adam 1 hafta önce de paylaşmıştı o zamanda çalışmıyordu şimdi de çalışmıyor çalışıyor diyenlere de inanmadığım için suçluluk duymuyorum çünkü UKcheats forumunda yani bu programın yazılıp paylaşıldığı yerde bile çalışmıyor deniyor bu foorumda nasıl çalışıyor tag'i aldı ya da yorumda 2-3 kişi çalışıyor sournsuz kasıyorum diyor bilmiyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
şu hatayı alıyorum (NOX-MEMU-BLUESTACKS 5 -GAMELOOP emulator) bu 4'nde denedim ha diyecekseniz başka bir emulator daha var onu dene buyrun yazın onu da denicem çünkü ÇA LIŞ MI YOR bakın hecelerine ayırdım bilale anlatır gibi anlatıyorum derdimi ÇALIŞMIYOR
edit notu : yorum kasan aptalları çıkartırsak bence çalıştığına dair kanıt yok video da resimde zaten UKC'de paylaşan embesile ait buraya post atıp bize yardımcı olmaya çalışan forum üyesine değil yani kendi resim ve videolarını atarsa daha inandırıcı olur mod'lar mağlumunuz test etmemişler sanırım o resim ve videoyu baz alarak çalışıyor tag'i atmışlar geçen sefer de bu resmini bıraktığım hata vardı hâlâ var çünkü o zaman 20 kişi falan çalışmıyor yazmıştı da post kitlenmiş miydi silinmiş miydi bir şey olmuştu yine
arada gözden kaçarsa resim linki :
3.düzenlemem şimdi fark ettim yöneticiymiş bir de bu postu atan yazıklar olsun abi ciddiyim