drawlar yanlış gösteriyor aradaGüncellendi çalışıyor Aim stabil çalışmıyor diğer özellikleri kullanın. Konuya kullanım videosuda eklendi iyi oyunlar.
hangi sürümde çalışıyor 5.9.0 mı?Güncellendi çalışıyor Aim stabil çalışmıyor diğer özellikleri kullanın. Konuya kullanım videosuda eklendi iyi oyunlar.
hile stabil çalışmıyor topu göndereceği cebi seçmiyor yani buda tüm önemli maçları kaybetmemizi sağlıyor. Bant vuruşunu hiçbir şekilde yapmıyor bant vuruşlu maçlarda son topu seçtiğiniz cebe de göndermeyerek direk maçı kaybettiriyor. ben bu sorunları yaşadım güncel versiyonda..Güncellendi çalışıyor Aim stabil çalışmıyor diğer özellikleri kullanın. Konuya kullanım videosuda eklendi iyi oyunlar.
Oyuna girdikten sonra çalıştırAnlık olarak şu hatay vermekte: Fatal error. Global vars init error. Where: unknown
Aynen bende deli oldum onemli maclar cip kaybetmektenhile stabil çalışmıyor topu göndereceği cebi seçmiyor yani buda tüm önemli maçları kaybetmemizi sağlıyor. Bant vuruşunu hiçbir şekilde yapmıyor bant vuruşlu maçlarda son topu seçtiğiniz cebe de göndermeyerek direk maçı kaybettiriyor. ben bu sorunları yaşadım güncel versiyonda..