Son güncellemeden sonra üründe herhangi bir problem yok güvenli şekilde çalışmaktadır.Gösterilen medya Ghosty'nin ürünleri için. Ghosty'yi yeniden mi satıyorsun? Satışlarında bol şans dilerim ama Ghosty'yi yeniden satmamanı öneririm, yeniden satmak için daha iyi ürünler var.
Teşekkür eder iyi oyunlar dilerizbaşarılı <3
Dogru dedin 5 saatte ban yedim legit oynadim bide ama update gelmis oyuna ben oynarken ondan oldugunu saniyorum birde askiya alindi hesap gecici ban yedim 3 ay hileden ban yeseydim ip ban yemezmiydim.sinirsizGhosty banlatıyor zaten, lifetime 1500₺ olan üründen çok da bir şey beklememek lazım zaten. 3-4 gün çıkarsan şükret. Başarılı satışlar @anafx
Siz hesap banı yemişsiniz fazla reporttan hwid ban yada ürünün dt olmasıyla alakalı bir durum değil.Dogru dedin 5 saatte ban yedim legit oynadim bide ama update gelmis oyuna ben oynarken ondan oldugunu saniyorum birde askiya alindi hesap gecici ban yedim 3 ay hileden ban yeseydim ip ban yemezmiydim.sinirsiz
Her ürün gibi banlatıyor evet legit kullanacak ve bilgili oynayacaksın ürün detected değil.Ghosty banlatıyor zaten, lifetime 1500₺ olan üründen çok da bir şey beklememek lazım zaten. 3-4 gün çıkarsan şükret. Başarılı satışlar @anafx
Smurf olarak algılanmış ve sadece geçici hesap yasaklaması almışsın. Hile veya donanım banı yememişsin.Dogru dedin 5 saatte ban yedim legit oynadim bide ama update gelmis oyuna ben oynarken ondan oldugunu saniyorum birde askiya alindi hesap gecici ban yedim 3 ay hileden ban yeseydim ip ban yemezmiydim.sinirsiz