BetterDiscorddaki pluginlerle yapabilinDiscordda karşı taraftan silinen bir dosyayı geri getirmem gerek mümkün mü
//BetterDiscorddaki pluginlerle yapabilin
evet kurduktan sonra eğer bir kişiyle konuşursan o an silinen mesajı görebilirsin.vencord denedim ama o mesajın atıldığı zaman yüklü olması gerek galiba mesaj l0g gözükmedi
diğer türlü yüklemeden gözükmez mesajlar cok ararsınvencord denedim ama o mesajın atıldığı zaman yüklü olması gerek galiba mesaj l0g gözükmedi
MessageLogger pluginini aktif edip tekrar deneyin.vencord denedim ama o mesajın atıldığı zaman yüklü olması gerek galiba mesaj l0g gözükmedi
Discordun açık olduğundan emin ol discord kapalı ilken mesaj gönderip silmiş ise o mesajı göremezsin discord arkada hep açık olsun.vencord denedim ama o mesajın atıldığı zaman yüklü olması gerek galiba mesaj l0g gözükmedi
//Discordun açık olduğundan emin ol discord kapalı ilken mesaj gönderip silmiş ise o mesajı göremezsin discord arkada hep açık olsun.
kapanınca siliniyor zaten, eğer birisiyle konuşursan ve o mesajı silerse discord'u kapatana kadar o sildiği mesaj orda gözükür.dc açıkken mesaj gönderildi ama kapalı iken silindi