Turcolascrim
Diamond Üye
/
Son düzenleme:
bu hatayı aldığında sağ altta vanguard sarı olacak ona tıklarsan hatanın sebebini gösterirBeyler bu hatayi aliyorum cozebilicek varmi
tpm ve hvci acik
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu hatayı aldığında sağ altta vanguard sarı olacak ona tıklarsan hatanın sebebini gösterir
tpm.msc'yi ss at biosdan çıkarken ayarları kaydetmemiş de olabilirsin ya da windowsdan tpm hazır olmamış olabilir bundan emin olmam için tpm.msc yazıp orayı ss atLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tpm biostan actim ama windowsa tpm.msc yazdigimda acilmamiş gorunuyor
Ben actim tpm enabled yaptim f10 kaydet yapip ciktim yine ayni hata biraz once denedim yine aynisini yaptitpm.msc'yi ss at biosdan çıkarken ayarları kaydetmemiş de olabilirsin ya da windowsdan tpm hazır olmamış olabilir bundan emin olmam için tpm.msc yazıp orayı ss at
Tekrar bios'a girdiğinde tpm açık gözüküyor mu?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben actim tpm enabled yaptim f10 kaydet yapip ciktim yine ayni hata biraz once denedim yine aynisini yapti
evet acik gorunuyor suan bidaha bakayim hatta fotograf yuklyucemTekrar bios'a girdiğinde tpm açık gözüküyor mu?
Bios modu uefi almayı deneevet acik gorunuyor suan bidaha bakayim hatta fotograf yuklyucem
Bios modu uefi almayı dene
dc: mirac3500 dcden ekle beni oradan bakalımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bios uefide cekirdek acik