realse bir çılgınlık yapıp elden almayı veya aileden birinin ibanını vermeyi tercih eder misinarkadaşlar ibanım olmadıgı ıcın bırısı bana para atamıyor, fakat parayı atması lazım 500 ila 1k civarı para var ama iban olmadıgı ıcın alamıyorum ne yapacaz
ne parası olduğuna bağlı kumar felansa kimse o riske girmezarkadaşlar ibanım olmadıgı ıcın bırısı bana para atamıyor, fakat parayı atması lazım 500 ila 1k civarı para var ama iban olmadıgı ıcın alamıyorum ne yapacaz
papara ibanı yada ininal ibanına atsınarkadaşlar ibanım olmadıgı ıcın bırısı bana para atamıyor, fakat parayı atması lazım 500 ila 1k civarı para var ama iban olmadıgı ıcın alamıyorum ne yapacaz
toslada 500 tane dogrulama istiyor sırf onun yüzünden kartımda 400 tl kaldı çekemiomtosla yükle
İbanin niye olmaz kiarkadaşlar ibanım olmadıgı ıcın bırısı bana para atamıyor, fakat parayı atması lazım 500 ila 1k civarı para var ama iban olmadıgı ıcın alamıyorum ne yapacaz
en mantıklısı e-pin olarak ödemek yada google play kod olarakarkadaşlar ibanım olmadıgı ıcın bırısı bana para atamıyor, fakat parayı atması lazım 500 ila 1k civarı para var ama iban olmadıgı ıcın alamıyorum ne yapacaz
öz abim ağır kumar parası çekme kokusu aldıİbanin niye olmaz ki