hocam merhaba 1 veya 2 saatlik deneme için verme şansınız varmıdır ??
Merhaba, şuanda ürün riskli konumunda. Bu yüzden önermiyorum. Fakat güncelleme geldiğinde evet verebilirim.hocam merhaba 1 veya 2 saatlik deneme için verme şansınız varmıdır ??
anladım efendim riskli derken ban riskindenmi bahsediyorsunuz ?? eğer bahsediyorsanız sadece esp falan kullanırım halamı ban atar ??Merhaba, şuanda ürün riskli konumunda. Bu yüzden önermiyorum. Fakat güncelleme geldiğinde evet verebilirim.
Evet şuanda BDevs Full ve Lite ürünlerimizi kullanıcılarımızı tehlikeye sokmamak için riskli konuma aldık. Araştırma ve geliştirmelerimiz sürüyor.anladım efendim riskli derken ban riskindenmi bahsediyorsunuz ?? eğer bahsediyorsanız sadece esp falan kullanırım halamı ban atar ??
anladım efendim güncellemeniz bittiği zaman buraya duyuru atarsanız sevinirim kendinize iyi bakın kolay gelsin teşekkürlerEvet şuanda BDevs Full ve Lite ürünlerimizi kullanıcılarımızı tehlikeye sokmamak için riskli konuma aldık. Araştırma ve geliştirmelerimiz sürüyor.
Ben teşekkür ederim hocam iyi geceler.anladım efendim güncellemeniz bittiği zaman buraya duyuru atarsanız sevinirim kendinize iyi bakın kolay gelsin teşekkürler
abi update geldimiBen teşekkür ederim hocam iyi geceler.
Eğer tester olmak istersen benimle iletişime geçebilirsin.abi update geldimi
discorda bakarmısın kardeşimEğer tester olmak istersen benimle iletişime geçebilirsin.