- İletişim

Eyvallah kral.çoluk çocuk bunlar kral boşver iyi satışlar
Eyvallah kral.çoluk çocuk bunlar kral boşver iyi satışlar
tiktok kullanmıyom
MODERN LOADER & MENÜ
Uygun fiyatlarla sizlere modern ve yeni tamamen optimize loader veya menüler yazabilirim.
Python ve AutoIT3 kullanıyorum yani GUI paneller çiziyorum.
Daha önceden yaptığım bazı uygulamaların görsellerini bıraktım.
İstediğiniz tasarıma ve satır yoğunluğuna bağlı olarak fiyatlar değişmektedir.
Ortalama olarak 7 dolar ve 14 dolar arasında değişiyor!
Discord: floxesdev
![]()
![]()
![]()
kanka hic kusura bakmayında aynısını gptyle yaptımçoluk çocuk bunlar kral boşver iyi satışlar
Kanka siz taşşakmı geçiyorsunuz ciddi anlamdamı söylüyorsunuz?kanka hic kusura bakmayında aynısını gptyle yaptımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kanka nerdeyse aynısı kac dakkada yaptım 10 dakika 10 dakikaya 7 yada 14 dolar vermeye gerek yok plusum olsaydı daha iyi birşey yaptırırdımKanka siz taşşakmı geçiyorsunuz ciddi anlamdamı söylüyorsunuz?

Cano sen verme takıl kendine, işten anlamadığın belliKanka nerdeyse aynısı kac dakkada yaptım 10 dakika 10 dakikaya 7 yada 14 dolar vermeye gerek yok plusum olsaydı daha iyi birşey yaptırırdım![]()
İşten anlıyorum demiyorum zaten ama key auth bile yaptımCano sen verme takıl kendine, işten anlamadığın belli
İsteyen kullanıcılara API desteği veriyorum, çok ufak bir farkla (GUI alan kullanıcılara)İşten anlıyorum demiyorum zaten ama key auth bile yaptım![]()
Teşekkürler.iyi satışlar
Konum profilimde var dostumİsteyen kullanıcılara API desteği veriyorum, çok ufak bir farkla (GUI alan kullanıcılara)
Beğendiği arayüzleri C++ / C# / Python / AutoIT3 programlama dillerinde veriyorum. (source ile)
Dostum sana iyice anlatayım.
ChatGPT Image tanıma sistemine sahip sen oraya bir görsel atarsan sana aynısını çıkartabilir.
Yani sizin attığınız saçma sapan şeyleri çıkartabiliyor, sizin mantığınızla gidersek herşeyin çakmasını çıkartabiliriz hiçbir sorun yok.
3 senedir bu işle uğraşıyorum sizin kadar boş insanlara 3 senedir denk gelmedim, GPT daha panel bağlayamıyor cheat menüsü bile yazamıyor.
GPT'den yardım almıyor muyum alıyorum, mesala bir hata verir çözemem GPT'ye sorarım hata nedir ama %60 olarak o da çözemiyor dediğim sorunları.
Yani siz kullanmaya devam edebilirsiniz ben kullanmıyorum ve kullanmadığımıda açıkça söylüyorum.
Ha madem chatgpt ile yazılıyor böyle loaderlar, menüler vs. buyur konunu aç benden daha ucuza sat, illa ki seninki alınır doğru mudur?
Teşekkürler.

İmage paste etmeden bir loader yapsana dostum, çok iyisiniz ya haniKonum profilimde var dostum![]()