MALFARUK
Silver Üye
Nasil olcak o be Ablamİlk mail olsa ne yazar yine geri alır ki adam?
2000€ x 29.5 kanka zor bi matematik değil kafa yor.60000k
Hesap Satilmiştir Konu kilitlenebilir.
Nasil olcak o be Ablamİlk mail olsa ne yazar yine geri alır ki adam?
2000€ x 29.5 kanka zor bi matematik değil kafa yor.60000k
alla alla ciddi misin olm sen turkce de zor degil kafa yorarsanNasil olcak o be Ablam
2000€ x 29.5 kanka zor bi matematik değil kafa yor.
Anlıyorum ben seni ya1200 tl veriyim helalleşelim
Ney nasıl olacak bilader kuruluş tarihi cart curt hatırlıyorsan riota doldurup gönderiyorsun istediğin maile çekiyorlar hesabı. AyrıcaNasil olcak o be Ablam
2000€ x 29.5 kanka zor bi matematik değil kafa yor.
Hesap Satilmiştir Konu kilitlenebilir.
Adam ilk mailli diyerek satıyorsa ilk mailli olduğunu kanıtlaması lazım dediğini hiç denemedim ama mantıken riota ticket atılırsa alınırİlk mail olsa ne yazar yine geri alır ki adam?
Forum eşşek kaynıyor kanka İlk mail olmadan riot hesap falan teslim etmez, Mantıken ben giderim ünlü bi yayıncının, atıyorum Wtcn nin hesabını çok rahat bi şekilde kendi mailime çekerim, adamın hesapı kurma tarihini ilk actıgı ajanı doğum tarihini ilk actığı skini v.s biliyorsun zaten hepsini yayında yapıyor. Bu elemanlar gitsinlerde o zaman şu e sporcuların yayıncıların hesaplarını bi çeksinler neyi bekliyorlar XDAdam ilk mailli diyerek satıyorsa ilk mailli olduğunu kanıtlaması lazım dediğini hiç denemedim ama mantıken riota ticket atılırsa alınır
Her türlü alınıyor güzel kardeşim ilk mailli olsa da alınıyooor olmasa da alınıyor.Adam ilk mailli diyerek satıyorsa ilk mailli olduğunu kanıtlaması lazım dediğini hiç denemedim ama mantıken riota ticket atılırsa alınır
Bro sana ilk actığı ajanı v.s bildiğim 3-5 hesap söylicem gel dm den de çek şunları neyi bekliyorsunXd G*tuzden element uydurmayın yaHer türlü alınıyor güzel kardeşim ilk mailli olsa da alınıyooor olmasa da alınıyor.
PUHUHAHAHAHAHAHAH LKFSDLŞGJSDKŞGHNFSDKFDSKG aynen aynen, çocuk kandırmaya devam et. İlk maile erişimin olmasa bile hesabı her türlü geri alıyorlar. Bizzat riot hesabım çalındı ilk maili de yoktu kuruluş tarihi aldığım ilk skin ve kuruluş yerinden hesabı geri aldım.Forum eşşek kaynıyor kanka İlk mail olmadan riot hesap falan teslim etmez, Mantıken ben giderim ünlü bi yayıncının, atıyorum Wtcn nin hesabını çok rahat bi şekilde kendi mailime çekerim, adamın hesapı kurma tarihini ilk actıgı ajanı doğum tarihini ilk actığı skini v.s biliyorsun zaten hepsini yayında yapıyor. Bu elemanlar gitsinlerde o zaman şu e sporcuların yayıncıların hesaplarını bi çeksinler neyi bekliyorlar XD
Aynen, ver sahte bilgileri almamı bekle sonra. Planın ne? 20 bine satıp hesabı çekip başka forumda da 20 bine satmayı felan mı düşünüyorsun? 60000K SeniBro sana ilk actığı ajanı v.s bildiğim 3-5 hesap söylicem gel dm den de çek şunları neyi bekliyorsunXd G*tuzden element uydurmayın ya
Okey bro neden dm gelmiyorsun olm sana kuruluş tarihini bildiğim v.s ne hesaplar söylicem bi zahmet bi çeki ver yhawPUHUHAHAHAHAHAHAH LKFSDLŞGJSDKŞGHNFSDKFDSKG aynen aynen, çocuk kandırmaya devam et. İlk maile erişimin olmasa bile hesabı her türlü geri alıyorlar. Bizzat riot hesabım çalındı ilk maili de yoktu kuruluş tarihi aldığım ilk skin ve kuruluş yerinden hesabı geri aldım.
Aynen, ver sahte bilgileri almamı bekle sonra. Planın ne? 20 bine satıp hesabı çekip başka forumda da 20 bine satmayı felan mı düşünüyorsun? 60000K Seni