6 Şubat: Unutmadık, Unutturmayacağız (04.17)

İletişim
Bugün takvimler 6 Şubat’ı gösteriyor.
Saat 04.17’de hepimizin yüreğini yakan, Hatay başta olmak üzere 11 ilimizi derinden etkileyen o büyük felaketin yıl dönümündeyiz.

Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin, acısını ilk günkü gibi hissettiğimiz o kara günü unutmak mümkün değil. O gece sadece binalar yıkılmadı; hayaller, aileler, hayatlar yarım kaldı. Binlerce canı, yarım kalan hikâyeleri geride bıraktık.

Bu platformda her gün oyun, teknoloji, sohbet konuşuyoruz ama bugün bir durup kaybettiklerimizi anmak istedim. Ateş düştüğü yeri yaksa da, o gün hepimizin canı yandı.

Unutmamak önemli. Çünkü unutmak, bir daha yaşanmasına göz yummak demek.
6 Şubat’ı sadece bir tarih olarak değil, bir sorumluluk olarak hatırlayalım.

Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan acılı ailelerine ve depremden etkilenen herkese sabır diliyorum. O bölgede yaşayan arkadaşlarımız varsa bilsinler ki kalbimiz ve dualarımız hâlâ onlarla.

Kaybettiğimiz canların hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.
Ruhları şad olsun, başımız sağ olsun.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Başımız sağolsun, ayrıca depremzedelere yönelik her türlü küfür ve hakaret kabul edilemez!

Hayatım boyunca yaşadığım en uzun gece...

4t8e71w.png

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Spamdan ucucan gibi victus dikkat et cnm Allah rahmet eylesin deprem günü insanların evine girip hırsızlık yapmaya calısıp bi kamyon dayak yiyen adamların telegram dan izlediğim videolarını asla unutmicam

Allah rahmet eylesin ölmüşlerimize Allah tekrarını göstertmesin.

Bugün takvimler 6 Şubat’ı gösteriyor.
Saat 04.17’de hepimizin yüreğini yakan, Hatay başta olmak üzere 11 ilimizi derinden etkileyen o büyük felaketin yıl dönümündeyiz.

Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin, acısını ilk günkü gibi hissettiğimiz o kara günü unutmak mümkün değil. O gece sadece binalar yıkılmadı; hayaller, aileler, hayatlar yarım kaldı. Binlerce canı, yarım kalan hikâyeleri geride bıraktık.

Bu platformda her gün oyun, teknoloji, sohbet konuşuyoruz ama bugün bir durup kaybettiklerimizi anmak istedim. Ateş düştüğü yeri yaksa da, o gün hepimizin canı yandı.

Unutmamak önemli. Çünkü unutmak, bir daha yaşanmasına göz yummak demek.
6 Şubat’ı sadece bir tarih olarak değil, bir sorumluluk olarak hatırlayalım.

Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan acılı ailelerine ve depremden etkilenen herkese sabır diliyorum. O bölgede yaşayan arkadaşlarımız varsa bilsinler ki kalbimiz ve dualarımız hâlâ onlarla.

Kaybettiğimiz canların hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.
Ruhları şad olsun, başımız sağ olsun.
Başımız sağ olsun 🫡

Başımız sağ olsun, vefat edenlere Allah rahmet eylesin.

Bu olumlerin sebebi deprem degil malzemeden calan * cocuklaridir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt