6-7k bütceye kalemli tablet arıyorum

kakayiyenfatali

discord.gg/divineservice
Efsane Üye
İletişim
Beyler 6-7k bir bütcem var zorlasam max 8k kalemli tablet arıyorum oyun için pek kullanmayacağım fakat kullanacak olursamda bana sorun çıkartmayacak bir tablet arıyorum.

Biraz araştırma yaptım ve sahibinden üzerinde kalemli şekilde bana göre en iyi olan matepad11'e karar verdim. SE modelide olabilir. Tablet önerilerinizi bekliyorum sahibinden linki ile atarsanız iyi olur.

Not : Çiziksiz olursa güzel olur. Paramgüvende varsa çok daha iyi olur :D

Kral keşke az araştırma yapıp yazaydın GBox ile tüm google hizmetlerine erişebiliyorsun.
Dostum bendede huwai cihaz var neden ek bir ugulama ile gogle hizmetlerine erisiyim? Ayrıca gboxta uygulamadan atma gibi birçok sorun yaşadım huwai yerine iximo veya Samsung almak daha mantıklı

Samsung Galaxy Tab S9 FE 10.9” 6GB RAM 128GB

Packed with interesting features, Samsung's Galaxy Tab S9 FE is complete, an excellent choice for those looking for a tablet to study, draw and work and who can afford to invest a little more.

The main highlight is the two included accessories: the S Pen, which makes it easier to use and is ideal for creating drawings, and the magnetic cover, which protects the device and allows it to be used in different positions.

It has a 10.9-inch high-resolution screen, which creates images rich in detail, and features low blue light emission for eye protection. In addition, it has Vision Booster technology, which automatically detects the brightness of the environment and adjusts the brightness, contrast and colors for greater visual comfort.

This model has an IP68 rating, which ensures resistance to water and dust, and offers 128GB of internal storage capacity, which can be expanded via microSD card, if necessary.

In addition, the Exynos 1380 chipset offers competent performance for everyday activities and its 8000mAh battery has an average autonomy of 10 hours.

Beyler 6-7k bir bütcem var zorlasam max 8k kalemli tablet arıyorum oyun için pek kullanmayacağım fakat kullanacak olursamda bana sorun çıkartmayacak bir tablet arıyorum.

Biraz araştırma yaptım ve sahibinden üzerinde kalemli şekilde bana göre en iyi olan matepad11'e karar verdim. SE modelide olabilir. Tablet önerilerinizi bekliyorum sahibinden linki ile atarsanız iyi olur.

Not : Çiziksiz olursa güzel olur. Paramgüvende varsa çok daha iyi olur :D
Samsung vardı A9+

Samsung vardı A9+
Kalemli demiştim hemde üzerine 1-2 video izledim hakkında ekranın kalitesi kötü kalem yanında gelmiyor şarj başlığı gelmiyor çoğu şey eksik. Eğer sahibinden'de yakalarsam Huawei Matepad 11 almayı düşünüyorum 7-8k fiyatlara.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt