6-7k bütceye kalemli tablet arıyorum

kakayiyenfatali

discord.gg/divineservice
Efsane Üye
İletişim
Beyler 6-7k bir bütcem var zorlasam max 8k kalemli tablet arıyorum oyun için pek kullanmayacağım fakat kullanacak olursamda bana sorun çıkartmayacak bir tablet arıyorum.

Biraz araştırma yaptım ve sahibinden üzerinde kalemli şekilde bana göre en iyi olan matepad11'e karar verdim. SE modelide olabilir. Tablet önerilerinizi bekliyorum sahibinden linki ile atarsanız iyi olur.

Not : Çiziksiz olursa güzel olur. Paramgüvende varsa çok daha iyi olur :D

Beyler 6-7k bir bütcem var zorlasam max 8k kalemli tablet arıyorum oyun için pek kullanmayacağım fakat kullanacak olursamda bana sorun çıkartmayacak bir tablet arıyorum.

Biraz araştırma yaptım ve sahibinden üzerinde kalemli şekilde bana göre en iyi olan matepad11'e karar verdim. SE modelide olabilir. Tablet önerilerinizi bekliyorum sahibinden linki ile atarsanız iyi olur.

Onda oliver diye bi tablet vardı dönüşebilen, bi araştır istersen.

biraz para biriktirip matepad 11.5 al çok iyi tablet

Sahibinden üzerinden s6 tablet modellerine bak param güvende ile satın al

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt