nodesty
Gold Üye
discord = babatorabco senle konuşalım akşamyok seni toxicleyecemıyyy 5xne ya martıya simitmi atiyon iyyyyqy ewqewqewqewqewqeqw
discord = babatorabco senle konuşalım akşamyok seni toxicleyecemıyyy 5xne ya martıya simitmi atiyon iyyyyqy ewqewqewqewqewqeqw
niye abi panellicenmi abi yapma abi makarayiz abidiscord = babatorabco senle konuşalım akşam
hepiniz böylesiniz oglum sadece burda artistlik taslayabiliyosunuz discord gelince miyavsu oluyosunuz rezil herifler siziniye abi panellicenmi abi yapma abi

ne discordu aq ben 1 yıl önce bıraktım discordu panel kullanınca adammı oluyonuz dostumhepiniz böylesiniz oglum sadece burda artistlik taslayabiliyosunuz discord gelince miyavsu oluyosunuz rezil herifler sizi
![]()
tamam dostum soyismin olmadan panelleyerek tcni bulcam senin gündemi azcık takip etne discordu aq ben 1 yıl önce bıraktım discordu panel kullanınca adammı oluyonuz dostum
yok dostum biliyorum o olayları pek anlatmayayım 10 kisi toplanip grup cekiyonuz ya komik oluyortamam dostum soyismin olmadan panelleyerek tcni bulcam senin gündemi azcık takip et
bi ban yesen de kurtulsak senden artıkyok dostum biliyorum o olayları pek anlatmayayım 10 kisi toplanip grup cekiyonuz ya komik oluyor
sen çokmu komiksin yabi ban yesen de kurtulsak senden artık
Publandı ya dostum checker bi adam paylasmistiellerine sağlık checker gelirmi