Norway
Efsane Üye
- İletişim

cimere olayı anlatıcanBende şikayet edeyimde nasıl edicem.
cimere olayı anlatıcanBende şikayet edeyimde nasıl edicem.
direk dc ye mail atsakcimere olayı anlatıcan
zaten onuda yapıcamdirek dc ye mail atsak
sunucuyu kapatırlar ve hesapları gider diye düşünüyorumzaten onuda yapıcam
Allah'a Şükür Telegram İle İlgilenmiyorumsen birde telegramı gör
Adminler Bu Konuda Küfür Vardır Küfür Etmekte Haklıyım.
Bu Konuyu İnsanları Bildirmek İçib Açtım
Merhabalar Ben Rhanta Discordda Arkadaşım Bir Nsfw Yani +18 bir Sunucu Arkadaşım Attığı İçin Girdim
Ve Sunucuda Özel İçerikler için tıkla Diyen Bir Emot Vardı Bastım Ve Cp Dahil İçinde infaz gibi şeylere rastlarım
Cp Ne Diyenler için Kısaca Çocuklara T3c1vuz edip video çekiyorlar paylaşıyorlar ben bu sunucuda olan ların cıkmasını istiyorum ve bu sunucu hakkında Cimerede Suç Duyuru Yapıcağım
Kanıtlarıda Burada Sizlerden Ricam Bu Sunucunun Kapanması İçin Şikayet etmeniz
Ya Hani İnfazı Anladım +18 amenna ama cocuk istismarını yaymak ne be * evlatları bütün kurucularını ss aldım cimere bildiriceğim Sizlerinde Destek Olmanızı İstiyorum.
Birde Bu O Evlatları Mernisden Sızan Datalarımızı Paylaşıyor, S0rgx Pxnel1 isimli bir siteye yükliyorlar Ben Bu Konuları Önemli Youtuberlarada Danışıcam Discorda Mailde Atıcam.
Eleştirin İçin Teşekkürler Sende Haklısın Bu Ciddi Bir Olan Oraya Girenden Cıkandan Ben Sorumlu değilim birde O sunucu gayet popüler bir sunucu tiktokta youtubede urlleri dolanıyor.Konuya objektif olarak baktığım zaman, bence kişilerin istediği şeyi yaparak şuan onların reklamını yapıyorsun. İsimleri sansürlesen bile birisi merak edip o kişileri bulur veya o kişiler burada olan kişileri bulur. Bu tarz mevzular için herkese açık ortamda forum açmanız mantıklı değildir, 1 kişi yerine 50 kişi cimere şikayet edince hayatımızda bir şey değişmeyecektir çünkü cimer neden fazla şikayet gelmiş diye değil iş durumunun ciddiyetine göre bakıyor. Evet bu ciddi bir durum ancak ileten kişiler ciddi değillerİyi günler ve iyi geceler herkese bence bu tarz konular açmayın.