Arıyorum 500 Tl Bütçe Valorant Mai̇lli̇ Hesap

500 Türk Lirasına 4200 Vp alabilir en fazla bu kadar vp den birşey bekleme ben bile sadece bu sezon tam tamına 18k vp para yatırdım hesap için az vp aldım değmez 500tl vp almaya hesap alıp tadını çıkarması yeterli
aynen katılıyorum dostum tam olarak böyle

Dc kullanmıyorum burdan özelden yazarmisiniz

gamer markttan bulabilirsin hem geri alınma ihtimali düşük sorun yaşarsanda satıcıyı şikayet edebiliyorsun ve iade alabiliyorsun diye duydum.

500 Türk Lirasına 4200 Vp alabilir en fazla bu kadar vp den birşey bekleme ben bile sadece bu sezon tam tamına 18k vp para yatırdım hesap için az vp aldım değmez 500tl vp almaya hesap alıp tadını çıkarması yeterli
Knk nasıl 500e 4200vp alıyon 650 ye 3500vp zor var.

Neyse öyle hesaplamalar yapmadım hiç dostum oyunu bırakan varsa ucuza verebilecek onlardan alauyım dedim

Neyse öyle hesaplamalar yapmadım hiç dostum oyunu bırakan varsa ucuza verebilecek onlardan alauyım dedim
Kanka bana sorarsan hiç hesap satın falan almada ama alıcaksan eğer ilk mailli gamesatıştan alabilirsin satıcıda güvenilirse ordan iyi hesap bulabilirsin belki.İtem satış falan tam bir rezalet zaten bu forumda satan insanlarada güvenebilir misin bilmiyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt