Arıyorum 500 Tl Bütçe Valorant Mai̇lli̇ Hesap

matizx

Efsane Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Arkadaşlar 500TL bütçem var valorant hesap arıyorum vandal skinli_--
şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

tavsiyem yavas yavas kendin dizmen piyasada 500 tl ye ne iyi bir hesap nede iyi bi satıcı bulabilirsin iki gün sonra cekılır uzulursun

tavsiyem yavas yavas kendin dizmen piyasada 500 tl ye ne iyi bir hesap nede iyi bi satıcı bulabilirsin iki gün sonra cekılır uzulursun
Tamamdır dizmek için değil ya oyunu bırakan birisi için benim de işim görülsün onunda bir nebze

gamermarkttan arayabilirsin ama ne kadar iyi bir hesap bulursun bilemiyorum çekilsin istemiyorsan ilk mailli bakabilirsin itemsatışdan da filtreleyerek arama yap en hoşuna gideni al ve epostada ilk kayıt mailinin olduğundan emin ol bazı çakallar var farklı mail veriyolar bizzat yaşadım asc1 hesap alırken

gamermarkttan arayabilirsin ama ne kadar iyi bir hesap bulursun bilemiyorum çekilsin istemiyorsan ilk mailli bakabilirsin itemsatışdan da filtreleyerek arama yap en hoşuna gideni al ve epostada ilk kayıt mailinin olduğundan emin ol bazı çakallar var farklı mail veriyolar bizzat yaşadım asc1 hesap alırken
Anladım hocam sağolasın

@matizx kanka köken vandallı var istersen veririm mailli bir şekilde 500 tlden daha az bir fiyata veririm problem değil almak istersen dc bırak yazayım

kaos vandal olsa keşke

500 Türk Lirasına 4200 Vp alabilir en fazla bu kadar vp den birşey bekleme ben bile sadece bu sezon tam tamına 18k vp para yatırdım hesap için az vp aldım değmez 500tl vp almaya hesap alıp tadını çıkarması yeterli

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt