hecrackmedeki şifre XOR yerine hash olsaydı çözemezdi
hecrackmedeki şifre XOR yerine hash olsaydı çözemezdi
hash'i sen oneway yapacağın için o hash hiç bir bokla karşılaştırılmayacak buda crackme olmaktan çıkacak sana tavsiyem yapay zeka yerine biraz kendin programların çalışma mantığını anlaman kolay gelsincrackmedeki şifre XOR yerine hash olsaydı çözemezdi
babamla ben kardeş miyim yoksa
crackmedeki şifre XOR yerine hash olsaydı çözemezdi
bilmediğimiz işlere kalkışınca böyle oluyor iştehash'i sen oneway yapacağın için o hash hiç bir bokla karşılaştırılmayacak buda crackme olmaktan çıkacak sana tavsiyem yapay zeka yerine biraz kendin programların çalışma mantığını anlaman kolay gelsin
babamla ben kardeş miyim yoksa
sen şurdan başla bi 10 postaya düzelirsin
böyle boş şeylerle uğraşmıyorum çünkü forumda kırdığım hilelere + crackmelere gidip göz atabilirsin sana prim vermeyeceğim :dcrackleyen adam bukadar laf söylemedi dostum kendin cracklemiş gibi konuşuyosunda ^^
sen mi bana prim vermiceksinböyle boş şeylerle uğraşmıyorum çünkü forumda kırdığım hilelere + crackmelere gidip göz atabilirsin sana prim vermeyeceğim :d

oda çözerdi zaten yoldaki cami imamını çevir 2 3 bir şeye tıklasa gene bulurcrackleyen adam bukadar laf söylemedi dostum kendin cracklemiş gibi konuşuyosunda ^^
ben çözemez demedim zatenoda çözerdi zaten yoldaki cami imamını çevir 2 3 bir şeye tıklasa gene bulur