4000₺ Max F/P Monitör

kakayiyenfatali

discord : antxchris
Efsane Üye
İletişim
Arkadaşım hem playstation 4 slim üzerinde oyun oynayıp hemde mibox üzerinden istediğinde orta kalitede film izleyebileceği belki ileride bilgisayar kurarsa 1-2 sene bilgisayarla idare edebileceği bir monitör istiyor. 5-10 dakika dolandım bunu buldum kendi önerilerinizi ve bu monitör hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

PlayStation üzerinde RDR2 , Need For Speed, Minecraft, Battlefield Serileri (genel), Fortnite, FIFA 25 / 26 oynuyor. Bilgisayarda ileride oynarsada valorant, cs, minecraft, fortnite falan oynayacaktır fakat bilgisayar ilerideki planda ve alıp almayacağı kesin değil.

O fiyata bunu al daha iyi en azından 144 hz..

Arkadaşım hem playstation 4 slim üzerinde oyun oynayıp hemde mibox üzerinden istediğinde orta kalitede film izleyebileceği belki ileride bilgisayar kurarsa 1-2 sene bilgisayarla idare edebileceği bir monitör istiyor. 5-10 dakika dolandım bunu buldum kendi önerilerinizi ve bu monitör hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

Gamebooster ürünlerini inceleyebilirsin.

Pazaramada msi 100 hz monitör daha ucuz orayı incelemeni öneririm max 600tl filan oynuyor

Pazaramada msi 100 hz monitör daha ucuz orayı incelemeni öneririm max 600tl filan oynuyor
baktımda zam gelmiş boş ver

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt