Öyle birşey söylemedim ahahha ilk defa dosya kırmıs gibi davraniyosunuz amkKorumayı senden pasteledik
Öyle birşey söylemedim ahahha ilk defa dosya kırmıs gibi davraniyosunuz amkKorumayı senden pasteledik
Lafı başlatan sensin dostum bir sana bir şey söylemedik.AWDGVAWHKBDJLAWKDYWATFUDYGIUWHJAWD daha yeni kendi yaptığım obfuscatoru paylaştım bari onu pasteleselermisde beyinleri yetmememis amk AWTDYFUYAWGIDUHWAD
dostum obfuscatorunuze bende bir şey söylemedim tek dediğim benimkini pasteleseniz daha iyi olurmus dedim ve hatamın farkına vardım kendimi geliştiriyorum.Lafı başlatan sensin dostum bir sana bir şey söylemedik.
Neyi gördün de "benimkini pasteleseniz daha iyi olurmus" demeye karar verdin çok merak ediyorum..dostum obfuscatorunuze bende bir şey söylemedim tek dediğim benimkini pasteleseniz daha iyi olurmus dedim ve hatamın farkına vardım kendimi geliştiriyorum.
bitane ss atmislarya fake obf sandimNeyi gördün de "benimkini pasteleseniz daha iyi olurmus" demeye karar verdin çok merak ediyorum..
Programı açıp baksan neyin ne olduğunu, fake obf olup olmadığını anlardın zaten. O fotoğrafı ben attım ve atma amacımda tek bildiği pylingual olanların konudan uzaklaşmasını sağlamaktı.bitane ss atmislarya fake obf sandim
hayır hocam o kadar yorum varken neden bi tek beni görüyosun herkez dalga geçiyor ?konu açmış ve denemiş derken? küçük düşürmeye mi çalışıyorsun?