4 kişiye 3K Tiktok İzlenme

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
apiyi pakilerden alam türk diyem güzel 500 izlenmeye 5 tl fiyat alam pakilerden 0.1 cent e 1 k alam türklere 7 ye satam anlıyorum efendim sonra türk smm sektörü niye gelişemiyor
doğru konussaydınız daha iyi anlayabilirdim

doğru konussaydınız daha iyi anlayabilirdim
gayette doğru konuşuyorum kardeşim sponsor olduğun yer 2 kuruşa 1 k izlenme alıyor 7 tlye satıyor %5k faizi devlet baba koymuyor

yanlış anlama beni baltalamak için gene söylemiyorum sponsor olduğun yerin biraz gerçeklerini gör diye söylüyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
baska sponsor veren varsa söyle olayım
hayla soruma cevap gelmedi ben sana buna veya ona sponsor ol demedim nasıl yaptıklarını sordum madem bizzat görüşmüşsün sorabilirsin

hem diğer chatglobal kullanıcılarına güzel bi açıklama olur belki başkalarıda bu soruyu merak ediyor

kardeşim 3k izlenme 1 kuruş bile değildir sen neyin çekilişini yapıyorsun

hayla soruma cevap gelmedi ben sana buna veya ona sponsor ol demedim nasıl yaptıklarını sordum madem bizzat görüşmüşsün sorabilirsin

hem diğer chatglobal kullanıcılarına güzel bi açıklama olur belki başkalarıda bu soruyu merak ediyor
kendileri yapmıyor child panel zaten sc pub belli api cekiyorlar ücreti mukabilinde tabi dediğim muhabbette burda gercekleşiyor cektikleri yer minimum fiyatı belirliyor ondan dolayı fiyatı böyle ucuk koyuyorlar kaar edecez diye ama benim tavsiyem bu tür konularda a dan z ye her yerin araştırılması. fakat türk smm panellerde bu dediğimiz olay olmadığı için ürünler fahiş fiyata satılıyor

adamda söylemiyor kanka sponsor olduğum için pek birşey diyemiyorum gizlilik politikasından soylese coktan soylerdim kendimde test ettim 2 3 dakikaya yavaş yavaş yükseldi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt