ÇEKİLİŞ ŞARTLARI:KONUYU BEĞEN KATILDIM YAZ.
çekiliş bugün 20.00 da açıklanacaktır.
burası bot ayrıca bir kişi daha yapmıştı bunlar gerçek değil ve hesabın kapatılmasını sağlıyor cok zekisin sen ya.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu sitede zaten ücretsiz, boş boş çekiliş.
seninkiler bot değil mi? ayrıca 2-3 hafta önce yapmıştım izlenme gitmedi hesaptada bir sorun yok, aptal yorumlarını kendine sakla bilip bilmeden konuşma.burası bot ayrıca bir kişi daha yapmıştı bunlar gerçek değil ve hesabın kapatılmasını sağlıyor cok zekisin sen ya.
sen baya komiksin ya gördüğüm en komik kişi olabilirsin bot atıyorsun kendineseninkiler bot değil mi? ayrıca 2-3 hafta önce yapmıştım izlenme gitmedi hesaptada bir sorun yok, aptal yorumlarını kendine sakla bilip bilmeden konuşma.
ne anlatıyosun kanka gerçek mi diye denedim bu kadar kasmasana kendinisen baya komiksin ya gördüğüm en komik kişi olabilirsin bot atıyorsun kendine
gerçek nasıl izlendireceksin acaba tanıdığın hesaplaramı atıcaksın videoyuburası bot ayrıca bir kişi daha yapmıştı bunlar gerçek değil ve hesabın kapatılmasını sağlıyor cok zekisin sen ya.
simdi deneme oldune anlatıyosun kanka gerçek mi diye denedim bu kadar kasmasana kendini
bildiğim bir yer var ordan alıyorum ve iyiye geliyor bayagerçek nasıl izlendireceksin acaba tanıdığın hesaplaramı atıcaksın videoyu
2-3 hafta önce yapmıştım dedim ne anlatıyosun kanka?simdi deneme oldu
onlar bot ile yapmıyor mu, adamın sorusuna yanıt vermedin.simdi deneme oldu
bildiğim bir yer var ordan alıyorum ve iyiye geliyor baya
iyiye geliyormuş baya sanki ordakiler bot değilmiş gibi2-3 hafta önce yapmıştım dedim ne anlatıyosun kanka?
onlar bot ile yapmıyor mu, adamın sorusuna yanıt vermedin.