4.İfade vericem ne olur sızce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ama boyle olmaz

Sadece ifade vermekten birşey olmaz sonuçta müşteki olarak da ifade veriyorsun denetim cezası aldıktan sonra tekrar suç işlemeye devam edersen sorun yaşarsın son kez uyarmışlar yazmışsın son kez uyaran kişi police ise police sana herhangi bir ceza veremez savcı karşısına çıkarır cezana savcı karar verir egerki uyaran kişi savcı ise muhtemelen bu sefer işledigin suça baglı olaraktan bir ceza verir 6 yıldan daha az ceza verirlerse herhangi bir yatarı yok 8yıl 4 aya kadar ceza verirlerse de cezanın 1 ayını kapalı kalan 1 yıl 1 ayını açık ceza evinde yatar çıkarsın
valla kankı bı seyı kokledıkte ne kokledıgımı bılmıyorum

kacabiliyosan yurtdisina kac bitane gange katıl orda yasamini surdur
muletcı sılkseler olmam ceza yerım multecı olmam

Benimde 2 adam bıcaklama 4 kundaklama (dem parti binası) 1 de kapkaç tan var sorun olmaz merak etme

ama boyle olmaz

valla kankı bı seyı kokledıkte ne kokledıgımı bılmıyorum

muletcı sılkseler olmam ceza yerım multecı olmam
suçun ne daha önceden aldıgın denetim veya infazın var mıydı ilk suçunca muhtemelen ceza almazsın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bısı olmazz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
foruma bak mk biri 4. ifade verişini anlatıyor birinin sahte kimlikten falan arkadaşlarına şafak operasyonu yapmışlar.

P0lis sözlü bi şekilde uyardıysa bir şey olmaz P0lis bir şey de yapamaz . çekirge 1 zıplar 2 zıplar 3 de düşer ya sen 3 de düşmemişsin. Devam

foruma bak mk biri 4. ifade verişini anlatıyor birinin sahte kimlikten falan arkadaşlarına şafak operasyonu yapmışlar.

P0lis sözlü bi şekilde uyardıysa bir şey olmaz P0lis bir şey de yapamaz . çekirge 1 zıplar 2 zıplar 3 de düşer ya sen 3 de düşmemişsin. Devam
3.5 da ayagım takıldı kuzi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt