4 Ay Bedava Gemini Pro Alma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EchoxJV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EchoxJV

Gold Üye
şimdi öncelikle bir gemini pro alıyoruz sonra 1 aylık sonra bu adrese gidiyoruz ve buradan arkadaşlarınıza tavsiye edini buluyoruz giriyoruz linki kopyalıyoruz bu şekil olacaktır g.co/g1referral/ sonra kopyalıyoruz ve giriyoruz 4 ay boyunca 0 tl ye gemini pro sahibi olabiliriz

Not Eğer Zaten Gemini Prosu olan bi arkadaşınız varsa siz almak yerine ondan kodu isteyebilirsiniz ve galiba kodlar 10 kullanımlık sonra bitiyo

yapan varsa söylesin

şimdi öncelikle bir gemini pro alıyoruz sonra 1 aylık sonra bu adrese gidiyoruz ve buradan arkadaşlarınıza tavsiye edini buluyoruz giriyoruz linki kopyalıyoruz bu şekil olacaktır g.co/g1referral/ sonra kopyalıyoruz ve giriyoruz 4 ay boyunca 0 tl ye gemini pro sahibi olabiliriz

Not Eğer Zaten Gemini Prosu olan bi arkadaşınız varsa siz almak yerine ondan kodu isteyebilirsiniz ve galiba kodlar 10 kullanımlık sonra bitiyo

yapan varsa söylesin
beles pro gelmis 1 aylık onu aldim simdi de referral nerdee linkten olmuyo

kanki bak şimdi
buradan Arkadaşlarınıza Tavsiye edine tıkla orada bi link var onu kopyala kime atacaksan at yada sen kullanacaksan kullan

birde dc gelebilecen mi konuşuruz sıkıldım dc: EchoxJV

o zaman almamışssın yada almıssın ama farklı hesapda

satın almamız şartmı, bende öğrenci planı yıllık gemini pro var hediye edin seçeneği yok

yapan varsa söylesin
valla free 2.hesaba çektim eyw kral adamsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt