OmarDMN Normal Üye Katılım 27 Mar 2023 Mesajlar 9 Beğeniler 4 27 Mar 2023 #11 SaytzINC' Alıntı: Kusura bakma ama eleman haklı, mizah konusu yapılacak birşey değil bu. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler tostum. İşte dediğimi anlayan bir varlık. Sana üyelik veriyorum kanalımda.
SaytzINC' Alıntı: Kusura bakma ama eleman haklı, mizah konusu yapılacak birşey değil bu. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler tostum. İşte dediğimi anlayan bir varlık. Sana üyelik veriyorum kanalımda.
Setepai Official Account Banned Katılım 1 Tem 2021 Mesajlar 1,132 Beğeniler 316 27 Mar 2023 #12 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. OmarDMN' Alıntı: Teşekkürler tostum. İşte dediğimi anlayan bir varlık. Sana üyelik veriyorum kanalımda. Genişletmek için tıkla ... adam bana diyor yanlız xd
OmarDMN' Alıntı: Teşekkürler tostum. İşte dediğimi anlayan bir varlık. Sana üyelik veriyorum kanalımda. Genişletmek için tıkla ... adam bana diyor yanlız xd
OmarDMN Normal Üye Katılım 27 Mar 2023 Mesajlar 9 Beğeniler 4 27 Mar 2023 #13 Kawel' Alıntı: adam bana diyor yanlız xd Genişletmek için tıkla ... ampute misin kanka ?¿
PLEISTOCENE Yeşil Emekli Mod Katılım 1 Şub 2022 Mesajlar 699 Beğeniler 374 Yaş 31 27 Mar 2023 #14 Gereksiz mizah yapmayalım.