3 oyun attıktan sonra oyundan atıyor (Cozen kısının hesabına para atılacakdır)

wolfenger25

Gold Üye
Merhabalar bılgısayarımda 2 oyun var cyberpunk2077 ve mw2 multıplayer yaklasık 3 multıplayer oynadıktan sonra oyundan atıyor hıc bır hata vermıyor Sorun nedır? Daha once teknık servıse goturdum 1 hafta duzeldı sonra yıne basladı

-macun yenı
-kasa toz yok
-ekran 4k
-ıslemcı 13. nesıl ıntel
-RTX 4080
-DRIVERLAr GUNCEL
-steama konsola -3D12X gıbı seyler durumu cozmuyor
-ısınma yok
-Hıle kullanmıyorum
-32 gb ram
-bıos son surum guncel

Yokmu anlayan

Son düzenleme:
Aynı psu bendede vardı gerçekten sıkıntılı bir psu yinede belli bir oyun attıktan sonra olması sanal ramden kaynaklı olabilir gelişmiş sistem ayarları bölümünden sanal belleğin boyutunu arttırmak bellek için çözüm olabilir onun dışında psu değiştirip sorunun psudan olup olmadığını anlayabilirsin

Aynı psu bendede vardı gerçekten sıkıntılı bir psu yinede belli bir oyun attıktan sonra olması sanal ramden kaynaklı olabilir gelişmiş sistem ayarları bölümünden sanal belleğin boyutunu arttırmak bellek için çözüm olabilir onun dışında psu değiştirip sorunun psudan olup olmadığını anlayabilirsin
sanal ram artırmayı deneyecegım

Merhabalar bılgısayarımda 2 oyun var cyberpunk2077 ve mw2 multıplayer yaklasık 3 multıplayer oynadıktan sonra oyundan atıyor hıc bır hata vermıyor Sorun nedır? Daha once teknık servıse goturdum 1 hafta duzeldı sonra yıne basladı

-macun yenı
-kasa toz yok
-ekran 4k
-ıslemcı 13. nesıl ıntel
-RTX 4080
-DRIVERLAr GUNCEL
-ısınma yok
-Hıle kullanmıyorum
-32 gb ram
-bıos son surum guncel

Yokmu anlayan
Sorun donanımsal değilse bellek ya da oyun dosyalarında bozulma olabilir. Bellek testi yapmayı ve oyunları doğrulamayı deneyin.

-macun yenı
-kasa toz yok
-ekran 4k
-ıslemcı 13. nesıl ıntel
-RTX 4080
-DRIVERLAr GUNCEL
-ısınma yok
-Hıle kullanmıyorum
-32 gb ram
-bıos son surum guncel

Yokmu anlayan
biosu tekrar güncelle bir de ekran kartını driverını silip tekrar kurmanı öneririm

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt