wqc
Diamond Üye
- İletişim
şu saatten sonra benim işim mesaj kasmak ya zatenistiyolar ki cöpe bile teşekkür edelim amk eleman konu kasmak ıcın boş konu açıyor bana mesaj kasıyo diyo qweqweqw
şu saatten sonra benim işim mesaj kasmak ya zatenistiyolar ki cöpe bile teşekkür edelim amk eleman konu kasmak ıcın boş konu açıyor bana mesaj kasıyo diyo qweqweqw
A. aslanım benim makine gibi çalışıyokanka yarısına yakın denedik boş hepsi
allah mısın sen hepsinin boş olduğunu biliyorsunistiyolar ki cöpe bile teşekkür edelim amk eleman konu kasmak ıcın boş konu açıyor bana mesaj kasıyo diyo qweqweqw
tektek ellemi denedin ciddenkanka yarısına yakın denedik boş hepsi
eğer tektek yarısını cidden denediysen senin elini kolunu boş zamanını s.kanka yarısına yakın denedik boş hepsi
tamam kanka sen steam hesabını satyarragımın antifrizi yarısı boş diyor adam 0.0001% lik diliminde doğru çıktı diye güzel içerik mi dicektik adamın diğer içeriklerine eyvallah da bu belli ki yılların combosu çer çöp
araştırdın mı özgeçmişimi saftiriktm knk sen 20 tlye ticaret yap yayıncı falan ol qweqweqweqw
mizahöldüren2364tm knk sen 20 tlye ticaret yap yayıncı falan ol qweqweqweqw
Yorum kasmaya devam et dostsen kımsınde arastırıcam amk namusun gibi diğer elemanı savunuyon 20 tl peşindesin hala kelime yapıyon uzatma bilader
banlasanıza şunu @cukurkopek foruma yeni katılanlar kendini ağa zannediyorsen kımsınde arastırıcam amk namusun gibi diğer elemanı savunuyon 20 tl peşindesin hala kelime yapıyon uzatma bilader