Kanka senin oynamak istedigin spor toto kuponunun fiyatı 8000 TL tuttu diyelim sen bunu program sayesinde 13 garantiye düşürüp 64 TL ye oynuyorsun 13 garanti oynadın diye 14 ve 15 gelmiyecek diye bir şey yok ben 13 garanti oynayıp 15 tutturmuştum %25 gibi bir şanş sayesinde geldi heraldeşimdi biz 64 tl mi ödüyoruz tam anlamadım
Kanka öncelikle hayatında spor toto oynamış olman lazım yoksa şuan benim yazdıklarımdan hiç bir şey anlamazsın kısaca şöyle anlatim sanaNe işe yarıyor bu tam anlıyamadım
13 bilirsek 400 liramı veriyorKanka öncelikle hayatında spor toto oynamış olman lazım yoksa şuan benim yazdıklarımdan hiç bir şey anlamazsın kısaca şöyle anlatim sana
15 bilirsen büyük parayı kazanıyorsun kendine spor toto kuponu yaptın 8000 TL tuttu sen bunu program ile 13 garanti yapıyorsun fiyatı 64 TL ye düşüyor ama şanş veriyor program sana 14 ve 15 kazanabilirsin ben 13 garanti oynayıp 64 TL ye 1 milyon tl kazanmıştım
Hayır 13 garanti oynadın ama 14 veya 15 tututturabilirsin her hafta bilen kişilere göre kazancın degişiyor13 bilirsek 400 liramı veriyor
Tamamdır teşekkürlerHayır 13 garanti oynadın ama 14 veya 15 tututturabilirsin her hafta bilen kişilere göre kazancın degişiyor
Ne sıklıkla oluyor bu kuponlar ve o 1 milyon lirayi naptin en az 4 ay gecmisKanka öncelikle hayatında spor toto oynamış olman lazım yoksa şuan benim yazdıklarımdan hiç bir şey anlamazsın kısaca şöyle anlatim sana
15 bilirsen büyük parayı kazanıyorsun kendine spor toto kuponu yaptın 8000 TL tuttu sen bunu program ile 13 garanti yapıyorsun fiyatı 64 TL ye düşüyor ama şanş veriyor program sana 14 ve 15 kazanabilirsin ben 13 garanti oynayıp 64 TL ye 1 milyon tl kazanmıştım