27.10.2024 Craftrise Mapping

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

sana daha ilgi vermicem roblox player ASBŞAĞSŞB :D

ha bide gpt enjoyerım ya :)

Çok büyük adamsın vesselam kare oyunda hile falan yapmışsın he. Robloxu da ya hile yaparken test için açıyorum arkada kalıyor ya da bhop oynuyorum senın gıbı salak salak seylerden utanacak olsam zaten gizlerdim gizlemesi kolay alırım çevrimdışına oynarım. Hadi paşam git test çöz sınava çalış

Çok büyük adamsın vesselam kare oyunda hile falan yapmışsın he. Robloxu da ya hile yaparken test için açıyorum arkada kalıyor ya da bhop oynuyorum senın gıbı salak salak seylerden utanacak olsam zaten gizlerdim gizlemesi kolay alırım çevrimdışına oynarım. Hadi paşam git test çöz sınava çalış

fazla konusma dostum senin salladıgın adamın java bilgisi senden fazladır üstelik c++ ve python ile ilgilenmesine rağmen.rezil bir elemanın tekisin
dominic her konuya bilip bilmeden dahil olma bitiririm seni haberin olsun

(ha bu arada kendime iyiyim de demiyorum aşşağıdaki videoda mapperin paylaştığı sourcenin devamının geleceğinin belirtisidir)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
roblox ile zamanını geçiren ve bana laf sallamaya çalışan 7/24 craftrise konusu bekleyen sizlerden 1inizi bitirsem diğeriniz bitmezsiniz it sürüsü gibisiniz napalım
Arkada açık kalıyor olm oynamıyom ki ne bu kadar battı çözemedim açıkladım üstte zaten

Bilgisayarda java bile inik değil craftrise konusu bekleyen kısmını da çözemedim :v

(ha bu arada kendime iyiyim de demiyorum aşşağıdaki videoda mapperin paylaştığı sourcenin devamının geleceğinin belirtisidir)

sen kimsin beni bitirecen olum seni yolda görsem iki uc tokat atar yuzune ossururum
hala craftriseden bahsediyor allahın chatgpt devi
Z3g3Tyz.jpeg

• 27.10.2024 tarihine dayali craftrise'nin mappinglerinin java koduna geçirilmiş halidir oyunun içine jar sokabilen veya jni ile client yapabilen varsa işine yarar.​

buyuk adamsin umut tesekkurler :D

Lütfen benim için kavga etmeyin çocuklar. 😆

Rac paketini gönderemeyince gelen oturum sonlandı : kod -1 pişmanlık hissi :(

• 27.10.2024 tarihine dayali craftrise'nin mappinglerinin java koduna geçirilmiş halidir oyunun içine jar sokabilen veya jni ile client yapabilen varsa işine yarar.​

ahsafdghfahdgh kral ya

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt