2 sorum var

golfcartgang1

Diamond Üye
1 nasil daha hizli uykuya dalabilirim uyuyamiyorum

2 bir telefon nosundan nasil konum bulabilirim

Knk tavana bakarak uzanma yoksa uyuyamasın kah ve ve benzeri bişey tüketme uykudan önce eğer diyor san direk uyuyam eve 1 danbıl al uyumadan 30 dk önce falan Spor yap sonrasında uyuduğunu göreceksin

1- akşama kadar uyuma git kahve iç akşam 9-10 gibi uykun gelir bayılır yatarsın (o saate kadar kafanı bişelere yor)
2- hakim,savcı ol:businessman:

1 nasil daha hizli uykuya dalabilirim uyuyamiyorum

2 bir telefon nosundan nasil konum bulabilirim
1 ışıkları kapat yatağa uzan ezbere bildiğin bir filmi aç kendimden örnek Yüzüklerin Efendisi atlamadan izle göz kapakların kendiliğinden kapanır hangi saatde uyuduğunu bile hatırlamassın (tecrube)
2 türemeler python veya termux dan sadece numara girerek konum bulabilme gibi bişeyler paylaşıyolar böyle birşey yok.. günümüz şartlarında devlet açıklarından panel üzerinden anca oturduğu konumu bulursun tam ve canlı konumu numara üzerinden bulman çok zor

24 saat uyuma çözlüyo ben öyle yaptım gün içi uykun geliyo o zaman git dışarda fln takıl

+ yatarken telefonla uğraşma

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Uykuya dalmak için yatmadan önce telefon gibi ekranlardan uzak dur, odanı karanlık ve serin tut. Bir telefon numarasından konum bilgisi almak normalde **mümkün değil**, bunun için özel izinler veya yasal süreçler gerekir.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt